torstai 27. syyskuuta 2012

What you've got is gold

 

Kynnet lakattu aluksi Lumenen ruskealla lakalla numero 75 "Öiset juhlat",jota katselin muutaman päivän. Päälle lakkasin uutta ilmettä saadakseni Flormarin/ Kone Helsinki lakalla joka kulkee numerolla 820 ja nimettömiin vielä Elfin kultaista glitterhässäkkälakkaa nimeltä Golden Goddess (hiput kylläkin hopeiset) Kumpaistakin lakkaa lisäsin yhden kerroksen eli hyvin peitti tuo Flormarin lakka. Todettakoon että kerros jonka lisäsin ei ollut sellainen ujo, vaan melko ronskilla kädellä sen sutaisin illalla. Päälle vielä Sally Hansenin Mega shine lakkaa, jota pitäisi tilata lisää.

Helppoa ja näyttävää ainakin tämmöisen laiskan lakkaajan mielestä...

Lisäksi poistaminen on helpompaa kun glitteriä on vain kahdella kynnellä- en tajua miten ne hippuset jämähtää siihen kynnelle vaikka aluslakkoja olisi useampi kerros. Voi kunpa löytäisin yhtä jämäkästi tarraavaa punaista huulipunaa, niin uskaltaisin sellaista pitää koska tietäisin ettei minulla ole Jokerin hymyä jossain vaiheessa päivää...

Olen muista blogeista seurannut että Flormarin lakat ovat melko suosittuja. En ihmettele. Ostamani lakat ovat kaikki olleet laadukkaita ja peittäviä muutamalla kerroksella eli hinta-laatusuhde erittäin hyvä ostajan kukkaron kannalta.

2 kommenttia:

 1. Itselläni on todella paljon kyseisen merkin kynsilakkoja ja pidän niistä todella paljon peittävyytensä, helposti levittäytyvyytensä ja kestonsa takia! Mutta olisiko kyseessä flormal eikä flomar? Itselläni on flormarin lakkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Se on hassua kun saa päähänsä että joku sana kirjoitetaan tiettyyn asuun niin sitten se jää käyttöön vaikka kuinka yrittää opetella pois... :D

   Mutta korjataan asia. =)

   Poista