sunnuntai 27. toukokuuta 2012

By The Pain I See In Others

Esittelen teille tänään lävistykset korvissani. Vasemmassa korvassa on neljä itse tehtyä reikää, kuvassa puuttuu yksi rengas ylhäältä. Ensimmäiset korvikset sain ala-asteella (muistaakseni) ja siitä innostus sitten lähti. Pian pyysin toiseen korvalehteen jo seuraavan reiän joka tuolloin oli lapsella hieman retee homma... :D


Oikeassa korvassa on yleensä vain tämä rakkauteni eli Industrial, joka parani yllättävän nopeasti eikä ole nyt esittänyt vaatimuksia kasvaa ulos. Siinä on siis aina ollut tuo pitkä tappi koruna. Joillakin tämä lävistys ei halua parantua tai alkaa kasvaa ulos. Itse olen ollut onnekas.

Jostain syystä olen pitänyt tässä korvassa indun lisäksi vain tuota "normaalia" korua, joka kuvassa on feikki-plugi koska kärsivällisyyteni venytellä on olematon. Pitäisi sitten mennä leikkauttamaan pala korvasta jos siihen isompaa kaipaan. Tässäkin korvassa on itse tehtyjä reikiä neljä, mutta niissä en ole korua pitänyt aikoihin.

Sitten jotain mitä haluaisin.. Nimittäin haltijakorvat! Niin söpöt... En ole kuitenkaan vielä juoksemassa hakemaan omiani..
1 kommentti:

  1. Sinulle on haaste blogissani :)
    http://beautymind-lisacos.blogspot.com/2012/05/haaste-huh-huh.html

    VastaaPoista