lauantai 28. huhtikuuta 2012

Huollon aika...

Geelikynnet on siinä mielessä aivan ihanat että kynsilakat kestää ikuisuuden niillä- ne on siis aina huolitellun näköiset. Paitsi silloin kun huollosta on kulunut viikkoja ja kasvuraja alkaa olemaan aika inhottavan näköinen. Kuten minulla nyt.  On siis aika varata aika huoltoon ensi viikolle. On sitten hienot kynnet rokki-risteilyllä.. :)

Kynsillä kaksi kerrosta Color Clubin lakkaa nimeltä Snakeskin. Alla aluslakka joka estää värillisen lakan pääsyn geelikerroksen alle.

Kukaan muu lähdössä aalloille rokkaamaan tulevana viikonloppuna?3 kommenttia:

 1. Toi on totta mitä geelikynsistä sanoit.
  Mutta onko noi tossa kuvassa sun kynnet ja jos on nii onko ne ihan tarkotuksella päästä noin leveät? :)

  http://kiisukesekene.blogspot.com/ käy kattomassa, jos kiinnostaisi, kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Bufferilla kasvurajat siistiks ja Ridge Filler -lakkaa aluslakaks niin ei näy noin pahasti, ja sitä vähemmän näkyy mitä glitterisempi lakka on. Foileilla ei tuu mitään, eikä oikein mattalakoillakaan. :)

  VastaaPoista
 3. Sonia: Jonkun glitterpommin ajattelin kynsille vetää jos en saa alkuviikolle heti aikaa. Pitäisi hommata RF-lakka niin saisin siistittyä itse huoltojen välissä.

  Adrianne: Joo on mun omat vinot nakkisormet kynsineen. Mulla on siis luonnnostaan hassunmalliset kynnet, joita geelit nyt mukailee, tällä hetkellä tippiä on hassu pari milliä jäljellä kynnen pituudesta. Tarkoituksena siis kasvattaa tippi pois ja aloittaa oman kynnen geelaaminen. Jotenkin tossa kuvassa näyttää leveämmiltä kuin luonnossa ja koko geelin painopiste on siirtynyt kohti kärkeä kasvun mukana ja saa kynnet näyttämään kuvissa vähän hassulta. Tarkoittaa vain että huolto on paikallaan.. :D

  Ja käyn tutustumassa blogiisi, Kiitos vinkistä =)

  VastaaPoista