keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Erittäin Hieno Suomalainen Hiushoito

 "kermaisen täyteläinen hoitoaine, joka tekee hiukset pehmeiksi ja helposti kammattavaksi"

Olen samaa mieltä. Tämän avulla saan tupeeratut bilehile-hiukset aamulla avattua kun olen sammunut  nukahtanut sänkyyn rankan illan jälkeen. Ihmettelen miksi en osta ja käytä tätä useammin, mutta ehkä syynä on tuo pullon retro ulkonäkö joka ei varsinaisesti houkuttele. Mieleeni tulee lähinnä mummolan sauna. Jota tosin ei enää ole. Mutta muistelen tämän tuotteen olleen jo silloin markkinoilla? Ainakin se sininen shampoo(?) oli lapsuuden saunassa mukana. Virkistäkää toki muistiani jos muistan väärin.

Erityisesti minua ilahduttaa tämän tuotteen edullinen hinta. Muistaakseni jotain 2-3 euroa. Plussaa myös kotimaisuudesta.4 kommenttia:

 1. nuo on kyllä hyviä shampoita ja hoitoaineita :)

  VastaaPoista
 2. Se mustikka (hoitoaine muistaakseni) on aivan ihana! =)

  VastaaPoista
 3. Jaan tuon ulkomuodon arvostelun kanssasi, ja vedän vielä överimmäksi. Mä vihaan tota sarjan pullodesignia ja sen aiheuttamia mielikuvia niin paljon, etten koskaan pysty kokeilemaankaan tätä tai muitakaan niistä. Jos poikaystävä toisi itselleen tällaisen kotiin, mä piilottaisin sen kaappiin. Lisäksi vihaan tota nimeä. Tää on just jotain, mitä poikaystävä vois ostaa suomalaisuuden takia. On se hassua miten hyvä tuote voi menettää täysin mahdollisuutensa pullodesignin takia - ihan periaatteesta vastustan. XZ-sarjaa vastustin samantyyppisen mielikuvan takia, nyt kokeilin tällä viikolla ensimmäistä kertaa. Tuota en kokeile ikinä. EN IKINÄ. Mieleen tulee persujen äänestäminen takahikiällä Karjalan sikspäkin kuoret hattuna päässä.

  ...tai näin mä sanon, kunnes tarpeeksi moni kehuu, jonka jälkeen ostan ja pullotan toiseen pulloon kun on pakko kokeilla. :D

  VastaaPoista
 4. Toiseen pulloon pullottaminen voisi olla mahti idea! :D

  VastaaPoista