maanantai 20. kesäkuuta 2011

Hennaa hiuksille

Olen tähän saakka värjäillyt punaisilla suoraväreillä hiukseni, mutta nyt päätin muhitella päässä satva hennaa. Ostin paketin Prismasta ja hintaa oli hieman vajaa 4 euroa. Paketistahan värjää useamman kerran omien hiusten pituudesta riippuen. Olen aiemmin hennaillut tukkaani ja se oli aluksi ihanan porkkanan oranssi kunnes kerrostin siitä punaisemman. Minusta punaisen eri sävyt ovat itselleni sopivin väri hiuksiin, olen siis kokeillut myös ruskeaa ja mustaa. Ihan blondi en ole ollut, mutta epäilen sen sopivuutta itselleni ja lisäksi jatkuva juurikasvun piilotus 2 viikon välein vetyperoksilla ei ole se "minun juttuni".

Hennahan on hiuksille ihanteellinen "väriaine", miinuksena voidaan vain ajatella värisävyjen ennalta-arvaamattomuutta. Lisäksi näin kirkuvan punaista tukkaa hennalla on mahdotonta saada, mutta punertavan juurikasvun sain silti. Ja ennenkaikkea hyväkuntoisen tuntuisen ja näköisen. Henna antaa tukalle ryhtiä ja kiiltoa. Etenkin jos alkaa kerrostamaan hennaa eli värjää useamman kerran koko pituuden (itse aikoinani hennailin joka 5.kerta koko tukan ja muutoin vain juurikasvun) Ajattelin nyt kesäajan hennailla tukkaa silloin tällöin ihan "kuntoutus" mielessä. Suoravärin laitan hennatun osion päälle ilman mitään blondauksia. Ainakin Elumen tarttuu hennattuun hiukseen hyvin. Kokeiltu on. :D

Jos kiinnostuit hennaamisesta niin täällä on paljon asiaa aiheesta suomeksi. En viitsi kirjoitella sivuston asioita uusiksi tähän, sen verran hyvin asiat on selvitetty siellä. 

Muita hennailijoita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti