perjantai 29. huhtikuuta 2011

Mansikkasuklaanaamio

Freemanin naamio taasen testissä. Tästä olinkin muutamasta blogista lukenut, joten pakkohan se oli kokeilla itsekin. Prismasta löysin omani ja hintaa oli alle viisi euroa. En olisi kyllä tarvinnut uutta naamiota, mutta.. (en keksi hyvää tekosyytä tähän väliin..)

Mielestäni tuoksussa on ihanan suklainen aromi ja naamio on väriltää vaaleanmaitosuklaan väristä. Nam nam. Aika namia levittää tätä kasvoille, en kyllä uskaltanut lipasta huulenpielestä.

Levitin melko ohuen kerroksen kasvoille ja annoin vaikuttaa noin 10 minuuttia. Käytin naamion poistamiseen Lorkun Perfect cleanin mukana tullutta Clean Podia eli sitä silikonista härpäkettä. Tästä on tullut joku tapa minulle vastaavanlaisten naamioiden poistossa.

Lopputulos: nassu oli pehmoinen, mutta nenässä asustelevat epäpuhtaudet edelleen paikoillaan ja huokoset yhtä laajentuneina kuin ennen naamiota. Täytynee varata aika kosmetologille, että pääsen nenä-ongelmasta eroon. :/

Arvosanaksi naamiolle annan 3,5/5.


 
 

1 kommentti:

  1. Mä ainakin oon tykännyt siitä Freemanin mutanaamiosta, nassu tuntuu ihanalta sen jälkeen. :)
    Suklaa-naamioita en enää uskalla kokeilla kun mulla on yhtä luonnonkosmetiikkaan kuuluvaa minttusuklaa-hunaja kasvonaamiota ja se haisee niin öklölle ettei sitä halua käyttää. :DD

    VastaaPoista