tiistai 29. maaliskuuta 2011

Coconut Body Scrub and Cream

Ostin Seppälästä tämän kaksikon tarjouksesta. Hintaa oli kaksi euroa eli ei juuri mitään. Tosin purkkikoko on vain 80ml eli tuolla kuorinnalla tekee yhden koko kropan kuorinnan ja pohjalle jää minimaalisen verran jäljelle, ainakin jos on minun kokoinen tyyppi.. :D Vartalovoide sen sijaan kestää vähän kauemmin käytössä.

Kuorinta tuoksuu todella hennosti kookospähkinälle, eikä tuoksu edes jää iholle huuhtelun jälkeen. Tuota kuorivaa raetta on ihan kivasti, mutta parhaimpia kokeilemiani kuorintoja tämä ei ole. Eli jos kaipaat kuorintaa joka kuorii oikeasti todella tehokkaasti, niin tämä ei ole sinun juttusi. Itse tehostin kuorintaa sellaisella karhealla "säämiskällä" (jota en esittele tässä nuhjuisen näköisenä, mistä lie olen sen ostanut??)
Body Scrub


Vartalovoiteen tuoksu on sama kuin kuorinnassa eli hentoinen, siitä jää aavistus tuoksua iholle. Voide levittyy iholle kivasti ja imeytyy melko pian, siitä plussaa. Voide jättää ihon mukavan pehmeäksi. Tämän nappaan mukaan viikonloppu reissuun, sillä pieni purkki on kätevän kokoinen sujauttaa laukkuun mukaan.


Ihan kelpo kaksikko, mutta en ostaisi oikeaan hintaan (kuuden euron kieppeillä muistaakseni)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti