keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Testituloksia: Oriflame The One

On tullut aika esittää kovien ja hartaiden testausten tuloksia. Testissä ovat olleet Oriflamen The One-sarjan meikkivoide, peiteaine sekä puuteri.

Sain testiin meikkivoiteen sävyssä light ivory. Epäilin aluksi sopiiko se minulle, mutta yllättävän hyvin se sulautui kasvoilleni kesälläkin kun rusketustakin oli jo vähän kertynyt. Testimielessä en laittanut alle pohjustustuotetta, jolloin iho selvästi kiilteli työpäivän (8h) jälkeen. Testipäivänä 2. taputtelin suurimman kiillon puuteripaperiin hyvin tuloksin. Ei liene epäselvää että testipäivä 3. jolloin otin puuterin käyttöön oli kiiltely minimaalista. Meikkivoidetta on verrattu  Lancômen Teint Miracleen (mm. Miten niin liikaa-blogissa) ja olen samoilla linjoilla. Meikkivoide lupaakin kasvoille heleyttä ja läpiluultavan lopputuloksen. Koska voide sisältää hohtohiukkasia, ei tämä ole mattapintaa etsivälle oikea tuote. Sen sijaan kuulautta ja tasaista ihonsävyä kaipaaville tätä suosittelen. Hienoa on myös aurinkosuojakerroin 20. Plussaa annan myös pakkauksesta. 30ml meikkivoidetta on pakattu kätevään ja hygieeniseen pumppupulloon, josta voidetta on helppo annostella oikea määrä. Tarjolla on tällä hetkellä 6 sävyä.

Puuterini on sävyssä light. Sävy sulautuu meikkivoiteen tapaan kasvoille hyvin, toki puuterien kanssa saa aina hieman varoa "pakkeloimasta" liikaa. Itsellä ainakin nenästä huomaa jos puuteria on hupsahtanut liian paljon. Normaalisti en puuteroi ihoa päivän mittaan (jos ollenkaan) vaan taputtelen pintaan nousseen kiillon/rasvan puuteripaperiin. Puutereista minulla ei siis ole kattavaa testaus-pohjaa jotta voisin vertailla tätä puuteria kunnolla. Puuterista on tarjolla kolme sävyä. Meikkivoiteen tapaan tässäkin on mukana hieman hohtoa, mutta missään nimessä diskopalloksi tämän kanssa ei muutu. Puuterilla on hintaa kirjoitushetkellä 17,00 euroa.

Peitevoide on sävyssä fair light. Peiteainetta hykertelin jo aiemmin blogin puolella työkaverin kommentin takia, hän huomasi heti että iho näytti virheettömältä ja kyseli mitä tuotteita olin käyttänyt edellispäivään verrattuna. Tämä on siis todella mainio peitevoide. Peittää punaisuuden ja pienet virheet. Ostolakossa-blogin Virve vertasi tätä Diorin DiorSkin Nude Concealeriin ja totesi Oriflamen version olevan hänelle jopa parempi, samoilla johtopäätöksillä oli myös Miten niin liikaa-blogin Elisa. Voin vain myötäillä heidän mielipidettään vaikka tuota Diorin vertailukohdetta en ole koskaan omistanutkaan. IlluSkin peitevoide on paksuhkoa, mutta levittyy hyvin  ainakin sormin levitettynä. Levitän tätä silmien alle sekä nenän pieliin peittämään punaisuutta. Lisäksi pienet virheet katoavat hetkessä esim. pienet punoittavat finnien alut. Peitevoiteesta on tarjolla kolme sävyä ja 10ml tuubilla on hintaa 13,00 euroa. Meikkivoiteen tapaan tästäkin on tullut yksi suosikkini meikkipohjan työstämisessä.

Summa summarum. Olen pitänyt meikkivoiteesta niin että se uhkaa jo loppua. Viimeisiä käyttökertoja viedään. Onneksi tämän voi tilata Oriflamen nettisivuilta  18 euron huokeaan hintaan. Mielestäni yksi parhaimmista meikkivoiteista tässä hintaluokassa. Suosittelen lämpimästi testaamaan. Myös peitevoide saa täydet pisteet. Täytyy ihan nostaa hattua Oriflamen tiimille.20140426_173219 (2)

20140426_173239 (2)


20140426_173325 (2)

20140426_173413 (2)*Vaikka tuotteet on saatu testiin blogin kautta,
mielipiteet luonnollisesti on omia.
En hyödy linkkien klikkaamisesta*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti