maanantai 14. lokakuuta 2013

G & G HK Girl - Fast Drying + Super Shiny Top Coat

Geelikynsien poistamisen jälkeen olen todellakin lakkaillut kynsiäni ahkerammin. Lähes tulkoon säännöllisesti joka toinen päivä vaihdan lakkani uuteen. Olen maininnut että Seche Vite kutistaa lakat kärjistä ja hakusessa onkin ollut uusi pikakuivattaja.

Sechen uusi haastaja on nimeltään otsikossakin komeileva G & G HK Girl - Fast Drying + Super Shiny Top Coat. Eli Glisten & Glown sivuilta tilattu (kaksin kappalein heti). Toimitus oli erittäin nopeaa ja paketti oli huolellisesti pakattu runsain kuplamuovein. Joita oli muuten pakko poksutella. Onko jollain muulla sama pakkomielle? Hintaa kahdelle lakalle postikuluineen tuli hieman päälle 25 euroa. Ei siis aivan halpaa tilata, mutta syynä korkeat postikulut. Itse suoritin maksun PayPalin kautta.

Päällyslakka lupaa paljon. Muun muassa upeaa kiiltoa (kuin lasin pinta), nopean kuivatuksen (noin 1-2 minuuttia ja viidessä minuutissa pinta on kovaa kuin kivi) sekä kestävyyttä lakkaukselle. Lisäksi hologrammilakkojen luvataan rakastavan tätä tuotetta ja tämä myös silottaa glitterpinnan silkoiseksi. Lisäksi tämä pikakuivattaja sopii leimausten päälle - ei levitä tai sotke leimausta. Mutta paras lupaus on ettei tämä kyseinen päällyslakka kutista alla olevaa lakkausta.

Yksi lupauksista on myös koostumus, eli tämän ei pitäisi paksuuntua pullossa edes loppua kohden. Monta lupausta pienelle pullolle. Muutamia kertoja käyttäneenä voin allekirjoittaa lähes kaikki nuo lupaukset, hologrammeja kynsille ei vielä ole päässyt, ei myöskään leimauksia. Mutta raportoin lisää kun aihetta on. Ainakin sivuilla olevat kuvat vaikuttavat lupaavilta myös holojen suhteen.

Oletko sinä kokeillut tätä lupaavaa pikakuivattajaa?


20131012_142218_20131013185658679

 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa täydelliselle! Mun on ehkä pakko hankkia testiin tätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän saakka en ole löytänyt valitettavaa. Pitää kokeilla holojen päällä vaikka kesä onkin jo ohi ja hololakkojen kausi samalla. :C

      Poista