maanantai 29. elokuuta 2011

Asiaa lävistyksistä

Lävistykset ovat asia joka jakaa mielipiteet vahvasti. Itse kannan mukanani melkoisen kasan metallia joka päivä eli minun kantani lienee selvä. Tällä hetkellä paikoillaan on kymmenen kappaletta. Niitä "tavallisia" korviksia en laske mukaan, vain ylimmät rustossa sijaitsevat. Rakkain lienee rustossa oleva industrial. Turhin lienee kielilävitys sillä eihän sitä oikeasti kukaan näe. Mutta semmoinenkin on hankittu ja vaivatonhan se on joten saa kulkea mukana.. Ensimmäinen lävistykseni oli napalävistys ja se on edelleen paikoillaan, vain hieman uloskasvua on tapahtunut näiden kahdeksan vuoden aikana.

Jos haluat lisää tietoa lävistyksistä niin klikkaa itsesi tänne!!  En koe mikään asiantuntija olevani, joten tuolta sivustolta löytyy asiallista tietoa aiheesta kiinnostuneille. Toki voitte kysellä minulta omia kokemuksia jos haluatte. :)


Industrial ja sen kaverit

 
Tilaan omat "romuni" ulkomailta, ihan jo hintojen takia. Mieluiten shoppaan Crazy Factory Piercing nimisestä paikasta. Toimituskulut ovat 4,90€ tilasitpa kuinka paljon tahansa (jos tilaus yli 50e niin ilman toimitusmaksuja!)

No se aiheesta tällä kertaa, Monsteri kuittaa ja toivottaa hyvää viikon alkua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti