torstai 27. tammikuuta 2011

Päivitystä aiheeseen Pandasilmät


Lumenen silmänympärysvoide tuli käytettyä loppuun. En huomannut juurikaan eroa ihossani silmien ympärillä (kiinteytyminen, silmäpussien laskeminen...) Ainoa suuri plussa tulikin siitä ettei tämä saanut silmiäni vuotamaan ja oli siksi mieluisa käyttää. Aiemman postauksen tästä voiteesta voit lukea täältä. En ostaisi uudelleen, sillä taisin löytää tällä hetkellä itselle mieluisimman silmänympärystuotteen, joka näyttää saaneen aikaan jotain pandoilleni.

Kyseessä on Avonin Anew sarjan Illuminating eye system eli kirkastava silmänympäryshoito. Löysinpä tuotteesta ihan videonkin Youtubesta, videoon pääset tästä. Kuten kuvasta ja videosta päätellä saattaa, kyseessä on kaksiosainen tuote. Mukana on itse silmänympärysvoide että kirkastava (valoa heijastavia pigmenttejä sisältävä) pohjustusvoide. Tuote lupaa poistaa tummat silmänaluset ja rypyt hetkessä. Hintaa tuotteella on noin 20€.


Ideana on käyttää itse voidetta aamuin illoin ja kirkastavaa pohjustusvoidetta aamulla ennen meikkiä. Toki sitä voi käyttää pelkästään voiteen päällä vaikka ei muutoin meikkaisikaan. Pohjustusvoide peittää tummat silmänaluset optisesti eli meikkaa ne piiloon. 

Olen huomannut tummien alusten parantuneen, vaikka tuo pohjustusvoide on jäänyt vähälle käytölle. Käytän edelleen peitevoidetta silmien alle. Mutta ihoni on sileämpi ja kosteutetun tuntuinen, pehmeä, miellyttävän näköinen omaankin (kriittiseen) silmään. Muutoin en ole tehnyt muutoksia tavanomaisiin rutiineihini. Tokihan olen yrittänyt syödä terveellisemmin vuoden alusta saakka, mutta pieleen on mennyt, nimimerkillä hampurilaisia ja kakkua tänäänkin... :D 

Tuon pohjusteen olen kokenut turhaksi tällä hetkellä, kun iho sen verran sinertää joinakin aamuina ettei se saa yksinään piilotettua hyväksymälläni tavalla. Mutta jos edistyn operaatiossa Pandat veks - niin otan tuonkin aktiivisempaan käyttöön tuota pikaa. Olenhan vasta muutamia viikkoja tätä tuotetta käyttänyt tunnollisesti. Mutta olen onnellinen jo tästäkin saavutuksesta. Loppuun vielä todistetta kuvan muodossa. :)Aamu-uninen monsteri..

Ps. Aiemman postaukseni tästä aiheesta voit käydä lukemassa täältä.
Kuva ei kerro koko totuutta, mutta itse huomaan eron kyllä. Sehän tässä onkin tärkeintä.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti