torstai 5. syyskuuta 2013

Meikki Monsterin Maailma - kolme vuotta!

Aloitin bloggaamisen sunnuntaina 5. syyskuuta 2010. Nyt olen kolme vuotta blogannut ja täytyy myöntää että aika on mennyt pelottavan nopeasti. Välillä on tullut pidettyä taukoa, mutta edelleen bloggaaminen on suosikki harrastuksiani.

Synttäreiden kunniaksi järjestän pienen arvonnan lukijoilleni. Koska haluan ilahduttaa mahdollisimman montaa lukijaani, on palkintoja tarjolla kolme.

 NailCity sponsoroi arvontaani kynsilakkoja! Voittajille luvassa siis vielä lisää tuotteita tuohon palkintoon. Nyt siis kannattaa osallistua jos olet himoinnut Zoyaa. Itse aina ihastelen kyseisen merkin lakkoja. Onneksi NailCity on mukana tulevilla I love me-messuilla. Pääsen taas hypistelemään heidän pisteelleen.

Muutoin olen arvonnan palkinnot kustantanut itse omasta kukkarosta.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Arvonnan säännöt ovat seuraavat,

1. Sinun tulee olla virallinen lukijani. Kerrothan mitä kautta luet blogiani jotta voin tarkastaa asian. Jätä vastauksesi kommentoimalla tätä postausta.

2. Vastaa kysymykseen: Mikä on paras meikkivinkkisi aloittelevalle meikkaajalle? Voit suositella jotain tuotetta tai tekniikkaa.

3. Halutessasi voit esittää toiveen minkä kolmesta palkinnosta haluaisit jos onnetar suosisi sinua.

4. Postitan palkinnon vain Suomeen.

5. Arvonta alkaa NYT! ja päättyy 28.09.2013 klo 20.00. Voittajat julkistetaan blogissani seuraavana päivänä. Jos et jättänyt sähköpostiosoitetta kommentiisi, niin tarkkailehan blogiani. Odotan voittajien vastausta viikon, jonka jälkeen arvon lunastamattomat palkinnot uudelleen.

6. Jos haluat lisäarvan (muussa tapauksessa yksi arpa) niin voit kertoa arvonnastani omassa blogissasi. Tässä tapauksessa lisää kommenttiisi linkki blogisi postaukseen.


Onnea matkaan!Palkinto 1. Kynsinauhaöljy (ruusu), tippitarroja (3 erilaista mallia)
luomiväripaletti, kynsiviila, fimopötköjä, kolme glitteriä
ja simpukkamurskaa kynsille


Palkinto 2. Kynsinauhaöljy (omena), tippitarroja (3 erilaista mallia)
elf mattapäällyslakka, kynsiviila, fimopötköjä, kolme glitteriä
ja simpukkamurskaa kynsille


Palkinto 3. Kynsinauhaöljy, tippitarroja (3 erilaista mallia)
irtoripsitupsuja, kynsiviila, fimopötköjä, kolme glitteriä
ja simpukkamurskaa kynsilleEi kommentteja:

Lähetä kommentti