torstai 30. heinäkuuta 2015

The UNII Palette

Esittelen tänään The UNII paletin, johon voit kerätä irtonaiset/depotatut luomivärit (tai vaikka poskipunat). Tai voit koostaa tähän oman palettisi jos haluat näennäisesti supistaa yksittäisen luomivärien määrää. Linkkaan tähän postauksen alle Youtube videon siitä kuinka voit irrottaa luomivärinapin muovikuorestaan. Voit etsiä tietoa ja vinkkejä myös hakusanoilla how to depot eyeshadow.

The UNII palettia on saatavilla kuudessa värissä, joista minulla on musta versio. Idea on yksinkertainen, luomivärinapit kiinnittyvät magneettisesti palettiin ja pysyvät paikoillaan ja mukana menossa. Paletin mukana tulee pieni palanen "magneettista tarraa" jolla saat mukaan myös ne napit jotka eivät itsestään ole magneettisia. Tämähän on siis vastaava kuin Z palette- paletit. Sulkemismekanismi on vain erilainen ja UNII paletissa on mukana kannessa iso peili.

Jos sinulla on kaksi UNII palettia niin voit muokkailla paletin sisältöä sen mukaan mitä tarvitset mukaan reissuun, itselläni tosin on vain tämä yksi kappale jonka olen saanut veljeltäni ja hänen avopuolisoltaan lahjaksi.

Löytyykö The UNII tai Z palette sinunkin laukusta?
 
 

20150517_170912
 
20150517_170859
 
20150517_170723
 
 
 

1 kommentti:

  1. Moi! Mun blogista löytyis sulle haastetta, käyhän kurkkaamassa :)

    http://nuoruustanssi.blogspot.fi/2015/08/challenge.html

    VastaaPoista