keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Purple hair... coming soon!

Todellinen mielenhäiriö tunti sitten Citymarketin kosmetiikkaosastolla. Ostoskoriin tipahti  hyppäsi  päätyi violetti kestohiusväri. Kestoväri. Violetti. Miehelle kuitenkin hieman emmin tuota tulevaa ostosta kun kävelimme kohti leipähyllyä. "Sopiikohan se mulle?" Mies vastasi että olihan se musta tukkakin sulla ok. Eli jos kaikki menee pieleen, on täällä ruudun takana kohta mustahiuksinen monsteri.

Arvonnasta vielä sen verran että Julia (Vuok..) kaipailen yhteydenottoasi.
Vinkki oli seuraava:
"Tutustu ensin rauhassa meikkeihin ja aina pikku hiljaa lisää uusia meikkejä. Ensin opettele ripsivärin käyttö ja sen jälkeen voi alkaa opetella esim. kajaalin tai luomivärin käyttöä."

Otatko Julia minuun yhteyttä, niin saadaan paketti matkaan. Olen laittanut sinulle sähköpostia, joten tarkastathan myös roskapostisi kaiken varalta? Kolme muuta pakettia on lähtenyt matkaansa tänään.


Kuvassa löytöeläinkodin asukas.

5 kommenttia:

 1. Oijoi, laita pian sitten kuvaa violetista tukasta! Ite en kyllä punasesta luopuis vaikka mikä tilanne ois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu laitan heti kun väri on päässä. Tässä jonkinmoisia empimisen aikoja eletään koska en vielä ole tuohon pakettiin tarttunutkaan. Vähän kyll jännittää. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihan paras ilme kyllä vähään aikaan. Melkoinen paikka tuo löytöeläinkoti Hämeenlinnassa. Ei sieltä meinaa päästä pois tyhjin käsin. :)

   Poista
  2. Voin vaan kuvitella! :D Sydäntäsärkevän ihania kissejä.

   Poista