keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Loppunut: Lily Lolo Popcorn

Esittelyssä yksi loppunut tuote joka ansaitsee oman postauksensa. Lily Lolon puuterimainen mineraalimeikki"voide". Englanniksi siis Mineral Foundation vaikka ei tämä mikään meikkivoide ole sanan perinteisessä merkityksessä. Tuote levitetään kasvoille mieluiten pehmeällä kabuki-siveltimellä. Annostelussa saa olla varovainen, enemmän on vähemmän. Myös ihon kosteuttaminen noin 10 minuuttia ennen tämän meikkivoiteen käyttöä on tärkeää. Itse suihkutan kasvovettä ja käyn laittamassa vaatteet päälle ennen meikkaamisen aloittamista.
 
Kannattaa aluksi ripauttaa esimerkiksi purkin kannelle tätä taika-ainetta ja pyöritellä kabukia siinä. Sitten napautus jotta ylimääräinen taikapöly jää kannelle ja eikun nassulle pyörittelemään. On rentouttavaa pyöritellä pehmeää kabukia kasvoilla. Mitä enemmän pyörittelee, sitä paremman lopputuloksen saa. Kerrostamalla saa peittävämmän lopputuloksen jos tarvetta on.
 
Kyseessä on aivan loistava tuote. Sisältää aurinkosuojan kertoimella SPF 15. Ei kovin häävi, mutta parempi kuin ei mitään. Tuote ei sisällä esimerkiksi parabeeneja (säilöntäaine kosmetiikassa), öljyjä tai kemikaalisia väriaineita.
 
Lehahduksen aikaan palasin käyttämään tätä päivittäisenä meikkivoiteena. Plussaa helposta levittyvyydestä, ei jätä rajoja (kun sävy on oikea) ja kauniista lopputuloksesta. Iho on kuin oma mutta parempi. Tasainen, kuulas. Täydellinen. Itse käytän sävyä Popcorn. 
 
Jos ei halua tilata Lily Lolon omilta sivuilta niin Suomessa ainakin Pretty.fi näyttää myyvän Lily Lolon tuotteita. 10g purkki maksaa kirjoitushetkellä Prettyssä 25,90 euroa. Ei ole kallis sijoitus sillä purkki kestää todella pitkään. Nähtäväksi jää pystynkö käyttämään tätä talvella jos iho päättää kuivahtaa kosteuttamisesta huolimatta korpuksi. Edellinen kirjoitteluni aiheesta tässä.
 
Muita Lily Loloon hurahtaneita?
 
 
.
 


Huom. En saa linkkien klikkailusta mitään hyötyä itselleni tai blogilleni. Ne ovat vain lukijoilleni avuksi. Ilmoitan kyllä erikseen jos klikkailunne hyödyttäisi minua mitenkään. =)

6 kommenttia:

 1. Minäki oon jo neljättä purkkii käyttännä kyseistä tuotetta ja tykkään kyllä :) Pitäs itekkin lisää tilata, mutta en tiijä mikä ois sopiva sävy, kun tähän asti oon käyttäny kahta eri sävyä ja niistä miksannu sopivan ommaan ihhoon.. Ps. Biodellyssä edullisempi hinta, 18.90 ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos shoppailuvinkistä. =)

   Millainen kabuki siulla on käytössä? Tarvisin kohta uuden..

   Poista
  2. Oman kabukin oon dermosililtä hankkinu, hinta tais olla jotaki kympin pintaan :) Ihan assiisa ajjaa ja kestää hyvin pesemiset ja puunaamiset :)

   Poista
  3. Harmi ettei tule Dermosililtä tilattua oikein koskaan. Täytyy kuulostella jos pääsee kimppatilaukseen mukaan. :)

   Tosiaan kissa on kertaalleen mun kabukin saanut hampaisiinsa, niin korvaavaa kabukia jo vilkuilen ennen kun tää hajoaa käsiin. :D

   Poista
 2. Täällä *huitoo tassu pystyssä* Sävy Porceline Skin79´n BB-voiteen päällä ön jotain aivan täydellistä :) Mie vaan en koskaan osaa laittaa tarpeeksi vähäistä määrää aluksi, vaan jauhetta päätyy aina turhan paljon naamaan ja sitten sitä suditaan ympäriinsä.... Avenen kasvosuihke pelastaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni kanssa muutama kerta liiallisella annostelulla kunnes opin olemaan maltillisempi siinä touhussa. Nykyään osaan mututuntumalla annostella oikean määrän kannelle ja siitä kabukiin. :)

   Poista