tiistai 22. lokakuuta 2013

Eau Thermal - terveyslähdevesi by Avène

Avènen terveyslähdevesi on myöskin tullut luokseni Livboxin mukana. Itse tuskin olisin osannut tuotetta edes etsiä. Kasvoille suihkutettavaa vettä. Eikö sitä tule kraanasta? Ei ainakaan ponnekaasullista versiota. Eli mars mars apteekkiin jos tätä haluat. 50ml spraypullo maksaa noin seitsemän euroa. Tätä saa myös isommissa pakkauksissa, 150 tai 300ml. Livboxin mukana tuli tuo pienin koko. Kyllä se melkoisen riittoisa oli, ainakin viime kesä sillä pärjättiin.

Mikä idea tässä on? Tuote lupaa rauhoittaa ihoa, kosteuttaa, suojata ja lievittää ärtynyttä ihoa. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Tuote sopii myös vaurioituneelle iholle ja kaikille ihotyypeille.

Miten käytetään? Suihkuta vettä iholle noin 15 cm:n etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetki ja kuivaa hellävaraisesti taputtamalla. Tämän jälkeen voi voidella haluamallaan kosteusvoiteella. Tuotetta voi käyttää myös auringon polttamille. Itse suosin tätä kasvomeikin liian "puuterimaisuuden" tasoittamiseen. Myös oiva kuumina kesäpäivinä viilentämään ja kosteuttamaan. Tätähän voi käyttää koko kropalle siis. Itse koin liian arvokkaaksi tuhlata muualle kuin kasvoille. Jotenkin tästä tuli semmoinen ylellinen fiilis, vaikka pakkaus ei ole kummoinen. Mutta tämä oli ensimmäinen laatuaan minun kylpyhuoneessani. Hassun hauska tuote.

Ostaisinko itse? Mahdollisesti. Vaikka epäilys kävikin mielessä, ajaako suihkepullolla sumuttelu saman asian edullisemmin? Ei, jos se ei ole terveyslähdevettä? Millaisista asioista sinulle tulee vastaava fiilis? Oletko kokeillut terveyslähdevettä?


terveyslähdevesi


 

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosta terveyslähdevedestä, ostin just vähän aikaa sitten itselleni uuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettinyt, mutta tiukasti vain _miettinyt_ eli ei ole vielä pakko hankkia-listalla. :D

   Poista
 2. Mä en oo vielä testannu tätä, saa nähdä mitä oon mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä kiva tuttavuus. Vaikka Livboxia aina moititaan, enpä olisi ikinä tätä kokeillut ilman tilaustani. :)

   Poista
 3. Tämä on yksi niistä tuotteista jotka on Livboxista jääneet pysyvään käyttöön. Tykkäsin tosi paljon. Vettä on vielä tilkkanen jäljellä mutta suihkemekanismi on jotenkin alkanut pommittamaan ja suihku on kovin epätasainen ja vähän ruikkiva. Pelkäksi vedeksi hinta on aavistuksen korkea minun makuuni, todennäköisesti en sen takia tule ostamaan uutta. Vaikka kovasti tykkäsinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama juttu täällä, ja toki olen kaikki tuoksunäytteet ottanut käyttöön ja osa jo loppunutkin. Muutoin pakettien tuotteet jää odottamaan tai menee suoraan eteenpäin. Mutta ymmärrän kyllä ettei pakettien tuotteet voi kaikki aina miellyttää/tule otetuksi käyttöön. Tämä oli hauska tuttavuus. :)

   Poista