sunnuntai 26. toukokuuta 2013

I love you Galliano!

Olin niiden onnekkaiden joukossa jotka saivat Livboxin mukana John Gallianon 10ml tuoksun. Nyt tämä makea, sokerinen eliksiiri on tullut käytettyä. Parlez-moi d'Amour nimeä kantava Eau de Toilette sopi arkeen ja juhlaan. Koska olen huono arvioimaan ja tunnustelemaan tuoksuja, joudun turvautumaan apuun.
Nelly.comin sivuilta lainasin hintatietoja ja tuoksun kuvausta:

JOHN GALLIANO / PARLEZ-MOI D'AMOUR EDP 50 ML

EUR 83,50
John Galliano Parlez-moi D'amour on sensuelli ja hienostunut tuoksu. Selkeät ja voimakkaat mustikan vivahteet yhdistyvät mehukkaaseen mandariiniin ja makeisiin vadelmiin. Sydäntuoksu koostuu jasmiinista ja ruususta, johon on lisätty laventelia. Jälkituoksu päättää miellyttävällä ja pehmeällä vaniljalla. Pullon design symbolisoi ennalta-arvaamattomuutta, toisista välittämistä, inspiraatiota, yllätystä. Romantiikkaa pullossa; todellisessa Galliano-hengessä tunne välittyy tuoksun ympäröivän maksetun rakkauskirjeen muotoisen lasipullon kautta.Suosittelen makeiden mutta samalla raikkaiden tuoksujen ystäville. Itse pähkäilen tämän ja Escadan Cherry in the Airin välillä.

Ääniä Gallianolle tai vastaavasti Escadalle?

2 kommenttia:

  1. Mulla on molemmat. Käytän niitä aika vuorotellen (tai siis kohtahan tuo Gallianon näyte loppuu). Mä ehkä kallistun silti enemmän Gallianon puolelle. Harkitsin jo sen ostoa Stockalla, mutta sitten en ostanutkaan. Kyllä mä sen vielä mukaani kaappaan :D

    VastaaPoista
  2. Rakastan tuota Gallianon tuoksua <3 Sain myöskin Livboxista tuon ja ihastuin siihen niin paljon, että nappasin Sokoksella alesta ihan jättipullonkin (: Cherry in the Airista en niinkään välitä, tosi muovinen omaan nenuun.

    VastaaPoista