keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Make Up Bible

Mariela Sarkiman Make Up Bible on ilahduttavan oivallinen kirja kosmetiikan saralta. Värikäs ja opettavainen opus. Suosittelen lukemaan, itse harkitsen opuksen ostamista hyllyyni. Kirjan hinta on noin parikymppiä. Eli edullinen sisältöönsä nähden. Suosittelen erityisesti meikkausta harjoitteleville/aloitteleijoille.

Kirjassa on oikeassa reunassa kivasti ajateltu lukijaa, nimittäin reuna on leikattu kerroksiin, jossa jokaisen numeron takaa löytyy oma kappaleensa eli selaaminen on helppoa. Pienet yksityiskohdat ja tavalliset naiset malleina tekevät minuun aina vaikutuksen.

Plussaa myös ihanan värikkäistä kuvista ja siitä että kirjan lopussa on lyhyesti kirjan tekemisestä ja tekijöistä juttua. On kivaa päästä "behind the scenes"-tyylisesti kurkistamaan teoksen tekemistä edes vilaukselta.

Tästä linkistä pääset Make Up Biblen omille sivuille, joilta voit myös tilata kirjan itsellesi.

Moni bloggaaja on kirjaan tutustunut ja linkitän tässä heidänkin blogeihin jos joku haluaa lukea toisenkin mielipiteen. Pupulandian Jenni, Saara Sarvas, Tyttö ilman helmikorvakorua blogin Sonia ja Sensaisti blogin Terhen ovat samoilla linjoilla kanssani kirjan suhteen... Jatko-osaa odotellessa..

Tässä vielä lopuksi kuvia kirjasta.


 
 

 
 
Kuvat kuvattu Make Up Biblen sivuilta. ISBN: 9789513162696

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti