keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Tunnustusta blogilleSain tämän tunnustuksen Asetonihuuruja blogin Nooralta sekä Make-up everydayn Anulta. Tunnustuksen yhteydessä pitää paljastaa muutamia faktoja itsestään, tässä omani..

Lempiruokani on tällä hetkellä täytetyt paprikat. Täytteenä couscous, fetajuusto, valkosipulinkynnet marinadissa, erilaiset juustot...  Nopeaa ja maittavaa.

Lempimakeinen.. tämä on vaikea, mutta Daim on ollut suosikkejani aina. Myös Iittalan Kultasuklaan mustikkavalkosuklaa on pala taivasta.Toisaalta salmiakki on lähellä sydäntäni..

Lempilukemistani? Tällä hetkellä en ole lukenut juuri mitään blogien lisäksi, joten Cosmopolitan taitaa olla ainoa vastaus vaihtoehto... Tahtoisin lukea enemmän, mutta aika ei riitä. Juha Vuorisen tuotanto on myös sopivan kevyttä aivoilleni tällä hetkellä, kun kirjaa ei pysty lukemaan päivittäin.


Lempipaikka käsitöille? En harrasta pientä vaatteiden/asusteiden "tuunausta" isompia juttuja, joten ne hoituu sohvalla istuen telkkaria yhdellä silmällä vilkuillen.. ;D

Lempielokuviani? On ihan liikaa.. Listattakoon tähän muutamia.. Wall*E, Cry-baby(!), Saksikäsi Edward, Päätön ratsumies, Corpse Bride, Geishan muistelmat..

Itse annan tunnustuksen seuraaville..

2 kommenttia: