sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kokeilussa Sensai Premier Body Cream -Vartalovoide

Sain tästä ylellisestä vartalovoiteesta testerin tilatessani tuotteita pari kuukautta sitten Sokoksen nettikaupasta. Nyt vasta sain kokeiltua tuotetta tositoimissa. Pienestä purkista riitti yhteen kertaan.

Aivan mahtavan tuntuinen iho suihkun jälkeen kun levittelin tätä kropalle. Imeytyi hetkessä jättäen ihon samettisen pehmeäksi. Tuoksukin oli sopivan keveä mutta minulle mieleinen. Mutta tällä hetkellä varani eivät riittäisi millään tämän ostamiseen!! 200ml pakkaus kun maksaa noin 366-380 euroa! Oli kuitenkin ylellistä kokeilla tätä omalle kropalle joka kuitenkin joutuu tyytymään alle 50 euron kroppavoiteisiin.. Tuotteesta kerrotaan seuraavasti:
"Sensai Premier The Body Cream on  täyteläinen vartalovoide, jonka koostumus hellii aikuisen naisen ihoa ja antaa sille uudistunutta kiinteyttä, silkkisyyttä ja heleyttä. Poikkeuksellisen tehokas hoitotuote ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä.


Ylellisin vartalovoide ehkäisemään ja korjaamaan ihon ikääntymisen merkkejä. Levitä aamuin ja/tai illoin kauttaaltaan vartalon iholle."

3 kommenttia:

  1. Aika rapsakka hinta tosiaan, ei ihan ole nyt varaa... Mun vuokrakin on sen 405€ kuussa... :D

    VastaaPoista
  2. Maksanko vuokrani vai ostaisinko vartalovoiteen?? ööööööhhh?? :D

    VastaaPoista