perjantai 8. syyskuuta 2017

FLOW Kosmetiikka Kanerva Parranajo- ja sheivaussaippua

Tulin ostaneeksi tämän tuotteen alkujaan miehelle, mutta se siirtyikin omaan käyttöön. Siitä lisää myöhemmin. FLOW kosmetiikka on valmistettu Suomessa, tarkalleen ottaen Hyvinkäällä ja osin tuotteet valmistetaan käsityönä.

Tämä Kanerva Parranajo- ja sheivaussaippua lupaa pehmentää ihoa. Sen sisältämän bentoniittisaven luvataan tehdä iholle silkkisen liukkaan pinnan. Saippuasta kerrotaan seuraavasti:

"Hellävarainen, pehmeästi vaahtoava saippuapala sisältää arktista kanervaa ja metsäntuoksuisia eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat ihoa."


Saippuapalanen on kauniin värinen ja tuoksuu miedosti kanervametsälle. Saippuaa vaahdotetaan suoraan iholle tai sitten partasutia käyttäen. Saippuapalassa on kuorivia ainesosia jotka saattavat tuntua raapivalta suoraan iholle vaahdotettaessa. Itse huomasin omassa palassa yhden tämmöisen ja ja nappasin sen kynnellä pois.

Saippua tekee iholle kalvomaisen pinnan, jolloin terä liukuu iholla sulavasti. Myös huuhtelun jälkeen iho on silkkisen sileä. Valitettavasti miehen herkällä iholla tämä jätti epämiellyttävän kihelmöinnin tunteen ja mies suosiolla luopui tästä. Minulla tästä ei ole tullut mitään kihelmöintiä tai vastaavaa, vaikka olen käyttänyt tätä myös herkemmille kainaloilleni. Lieneekö eteeriset öljyt olevan miehelle liian tujua tavaraa.

Kanerva Parranajo- ja sheivaussaippua on vegaaninen ja luomukosmetiikkaa. Hintaa  100 gramman tuotteella on noin 10-11 euroa riippuen hieman ostopaikasta. Itse ostin tämän aikoinaan Luonnonkaunis-messuilta hyvään messuhintaan. Tämä kuten muutkin saippuapalat tulee käytön jälkeen laittaa ilmavasti kuivumaan (saippua alusta tms.).

Onko FLOW Kosmetiikka sinulle tuttu entuudestaan?
Millaisia tuotteita teillä on karvojenpoistoon käytössä?

FLOW Kosmetiikka Kanerva Parranajo- ja sheivaussaippua

FLOW Kosmetiikka Kanerva Parranajo- ja sheivaussaippua


FLOW Kosmetiikka Kanerva Parranajo- ja sheivaussaippua



Ainesosat: INCI: Sodium Cocoate*, Sodium Sheabutterate*, Aqua, Sodium Castorate*, Bentonite (Clay), Lavandula Hybrida Flower Oil*, Calluna Vulgaris Dried Flower*, Citrus Bergamia Peel Oil*, Cymbopogon Citratus Leaf Oil*, Ultramarine pink CI77007, Juniperus Communis Fruit Oil*, Vetiveria Zizanoides Extract*, Santalum Album Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract *. Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*. Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**.

*= Villinä kasvanut tai sertifioitu luomu raaka-aine.
** =Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.

2 kommenttia:

  1. Itseltäni löytyy tämä ja vastoittain siitä postasinkin (https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/08/sheivaussaippua.html); ihan huippu tuote! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös täysillä, mies ei yhtään. Etsinnät miehelle siis jatkuu. :)

      Kiitos linkistä, käyn kurkkaamassa kun ehdin :)

      Poista