keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Raspberry booster

Tunnetusti punainen on vaativa väri hiuksissa. Se tuntuu liukuvan irti hiuksista huomattavan nopeasti. Etenkin jos joudut pesemään hiuksiasi useammin. Hyvä kikka kakkonen on lorauttaa hoitoaineeseen välillä suoraväriä mukaan. Hoitoaine hiuksiin ja antaa vaikuttaa niin kauan kun jaksaa odottaa. Itse yleensä maltan sen kymmenen minuuttia.
 
 
 
 
Anttilassa pyöriessäni huomasin hiusvärihyllyjen luona tämän tuubin. Näitä oli monessa sävyssä tarjolla, mutta omaan koriin sujahti tämä rasberry (pinkki). Kyseessä on Biozellin hoitava sävyte. Hintaa oli 11-13 euroa. Tuote lupaa antaa väriä ja kiiltoa värjätyille hiuksille. Tietenkin se on myös hoitava eikä  sisällä ammoniakkia tai hajusteita. Sävyjä voi sekoitella toisiinsa ja luoda oman persoonallisen sävynsä jos valmiit sävyt ei miellytä. Eli sama idea kuin tuossa kikka kakkosessa, mutta tämä on valmiiksi tuubissa. Puolipitkät hiukset tällä värjää 2-3 kertaa.
 
 
 
 
Tuotetta käytetään kuiviin/pyyhekuiviin hiuksiin. Vaikutusaika tuubissa 3-5 minuuttia. Itse pidin 15 minuuttia. Lähtökohdasta en tietenkään ottanut kuvaa, koska hinku päästä sotkemaan voimakkaan pinkillä aineella oli liian suuri. Lopputuloksesta sentään kaksi kuvaa. Lisäsin tätä lähinnä latvoihin, koska halusin buustata niiden sävyä ja samalla testata kuinka pinkkiä lopputulosta voin tavoitella. Mahdollisesti laitan vielä tällä viikolla tyveen lorauksen tätä. Minulla on suuri hinku laittaa kunnon shokkiväri tukkaani mutta luulen ettei se sovi nykyisen työpaikan ammattikuvaani. Tämän hetkinen sävy taitaa olla siinä ja siinä rajalla... Ehkä sitten joskus laitan kaikki sateenkaaren värit päähäni - samaan aikaan.
 
 
Sisällä*
 
Ulkona*

*jep. ilmeellä.

6 kommenttia:

 1. Kivan värinen! :) Ite käytin punahiuksiaikana aina Color Maskin Pepperiä, se on täydellinen punainen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihanat ilmeilyt nois mun kuvissa. Piti vähän rajailla.

   Mä olen itsekin kokeillut color maskia ja juurikin pepperiä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Uuh. Kiitos. :D

   Mun toiveena on todella räikeä pinkki ja vähän tummaa purppuraa latvoihin. :)

   Poista