perjantai 27. syyskuuta 2013

Miehen valinta.

Jos klikkasit postauksen auki siinä toivossa, että anna vinkkejä hyvän miehen valintaan... valitettavasti erehdyit. Okei, ehkä otsikko oli hieman harhaanjohtava. Miehen valinnan sijaan kertoilen millaisen käsivoiteen tuo mieheke on ostanut aivan itse. Monsterin sydän oli pakahtua onnesta kuinka loistavan käsivoiteen mieheke olikin löytänyt. Aivan itse. Voinko tätä korostaa liikaa?

Kyseessä on Apteekeistakin saatava Favoran Caring Hand Cream. Voide on erittäin sopiva valinta kuiville ja karheille käsille. Miehen valintaan lienee vaikuttanut tuotteen tuoksuttomuus? Täytyykin haastatella miestä uudelleen tuotteen tiimoilta.

75ml tuubi maksaa kirjoitushetkellä 7,90 euroa. Loistava hinta-laatusuhde.
Voide imeytyy suhteellisen nopeasti, mutta jättää jonkinlaisen ei-häiritsevän kalvomaisen tunteen. Kädet ovat todella pehmeät jo ensimmäisen kerran jälkeen. Miehen kätöset joutuvat töissä koetukselle ja tämän avulla käsien iho pysyy suhteellisen moitteettomana ollakseen raavaan miehen kädet. Riittää että kerran päivässä rasvaa tassunsa tällä voiteella (mahdollisesti illalla uudelleen jos joutuu usein pesemään kädet).

Olen muutaman kerran voidetta lainannut - ihan luvallisesti. Voide matkaa työautossa mukana. Miten olenkaan löytänyt miehen jolle ei tarvitse tyrkyttää rasvoja, vaan hän tajuaa niihin oma-aloittisesti tarttua. Kyllä mieskin voi panostaa ulkonäköönsä. Mitä mieltä te olette?


Löytyykö muita oma-aloitteisia miehiä sieltä kotisohvilta?
2 kommenttia:

  1. Mun mies kyllä ostaa itselleen, mutta mulle ei uskalla tuoda mitään ex-tempore, kun oon niin vaativa. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista saaneeni myöskään kosmetiikkaa lahjaksi.. eikun sainpas! Kate Mossin hajuveden, taisin itse laittaa ostoskoriinkin... mies maksoi... tätä ei varmaan lasketa? :D

      Poista