tiistai 17. syyskuuta 2013

Dip and Twist!

Ostin Gina Tricosta tämän purkin vajaalla kuudella eurolla. Kyseinen purkkihan on asetoniton kynsilakanpoistaja. Helppo käyttää ja ottaa mukaan reissuun. Kokeilin tätä jo rakennekynsien kanssa ja totesin toimivaksi. Tosin stiletti hieman repi purkin sisällä olevaa pehmeää sientä.
 
Purkin sisällä on siis kynsilakanpoistajaa sisältävä pehmeä sieni (mitähän materiaalia mahtaa olla? vaahtomuovia??). Käyttöohje on yksinkertainen. Dippaa sormi purkkiin (keskellä sientä on valmis reikä) ja pyörittele purkkia hetki sormen ympärillä. Normaalit lakkaukset lähtee supernopeasti, mutta glittereiden kanssa saa hetken jos toisenkin pyöritellä. 
 
Entäs se tuoksu? En kuvailisi miedoksi, mutta siedettäväksi. Tämän mieskin hyväksyy kun normaalisti kiukkuaa kynsilakanpoisto-operaatiostani. Tai lähinnä juurikin hajuhaitoista. Nyt ongelma on ratkaistu. :)
 
Vastaavia kynsilakanpoistajia on muillakin merkeillä, Maybellinen taisi olla ensimmäinen Suomessa? Mutta koska tämä kyseinen tuote toimii, niin tulen varmasti ostamaan uudelleen. Nyt olen käyttänyt tätä lakkojen poistamiseen noin 8-10 kertaa ja edelleen lakat katoavat mustaan purkkiin hetkessä. Tosin glittereitä olen poistanut vain kerran. Tässä yritetään nääs tehdä ennätystä kuinka monta kertaa viikossa lakkaan kynteni uudelleen. ;)
 
 4 kommenttia:

 1. Tämmöstä munkin pitää kokeilla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on erittäin kätevä. Kannattaa ainakin kokeilla. Hintakaan ei pelota yhtään. :)

   Poista
 2. Mä en enää vanulapuilla jaksa poistaa lainkaan! :D Depend on mun suosikki näistä vastaavista, vaikka eipä niissä suuria eroja ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistatko glitterit myös? Mietin itsekseni että kuinka monta kertaa voin glitterpommit poistella yhden purkin voimin?

   Poista