tiistai 7. toukokuuta 2013

Kicks bb foundation brush

Onneksi maltoin mieleni taannoin Hulluilla päivillä ja löysin tuhlaamisen sijaan tämän Perfect Foundation Brushin copy catin. Shiseido olisi kustantanut sen kolmisen kymppiä (alennuksessa) mutta tämä maksoi vain 14 euroa! Sen verran kova hypetys on tämän siveltimen ympärillä tällä hetkellä, että päätin viime viikolla nopeasti noutaa omani. Ostopaikkana BTW Helsingin Forumin Kicks. Joka oli muuten kuin taivas tämmöiselle kosmetiikkanarkkarille. Onneksi kynsihuoltoaika painoi päälle, joten kukkaro pelastui kuihtumasta kasaan.

Takaisin siveltimeen. Näppituntumalta tämä vaikuttaa samalta kuin tuo Shiseidon sivellin jota hullareilla hypistelin useampaan otteeseen. Tiiviisti olevat pehmeät synteettiset karvat antamat mahtavan tuntuman levittää meikkivoidetta (jonka muuten ei tarvitse olla juuri blemish balmia eli sitä beebeetä). Kokeilin tätä lauantaina. Ensituntuma oli outo, itse kun olen meikkivoiteen levitellyt sormin (lämpö pitää tuotteen notkeana ja helposti työstettävänä) mutta kyllä tällä sieltimellä Lorkun True Match levittyi kuin kankaalle konsanaan. Ehkä jopa hieman liian peittävästi. Mutta treenaamisella varmasti homma nopeutuu ja jäljestä tulee varmasti luonnollisempaa.

Sivellin on melko lyhyt kaveri, mutta toisaalta otteeni saattoi olla tottumattomana hieman hassu. Ainakin itse naureskelin taitelija-minälleni joka siveltimellä suti voidetta kuin taide-eurofiassa. Levitystapana oli muuten sellainen sively töpöttämisen sijaan. Luulen että töpöttelyllä olisi tullut vielä maalauksellisempi lopputulos. Töpöttelyä kokeilin vain ongelmakohdissa, joissa tarvittiin hieman peittämäpää jälkeä.

Alkutestin jälkeen en kadu ostostani ja harjoittelen siveltimen käyttöä. Pesusta vielä sen verran, että tiheän karvaston puhdistaminen ei ole helppo homma. Senpä takiat tilasin tänään pikapuhdistajan varsinaisten pesujen välien pitkittämiseksi.


Onko muita tähän mainioon kaveriin rakastuneita?
( mä tiedän että teitä on... ;D )


3 kommenttia:

  1. Mä itse asiassa kävin eilen kyseisen siveltimen ostamassa, ja tänään sitä testailin. Oikein tyytyväinen olin ostokseeni, eikä ole koolla pilattu ;)

    VastaaPoista
  2. Mietin että olisko muutkin Kicksin siveltimet yhtä hyviä? (shoppailuhuuma iskee....)

    VastaaPoista
  3. Mäkin oon jo pitkän aikaa levittänyt meikkivoiteen sormin, mut voishan tollastakin kokeilla joskus ! :)

    VastaaPoista