perjantai 24. helmikuuta 2012

FLE* by MaXFactor

Ajatus loppuvuodesta vuonna 2011:
Ostin tämän luettuani monta ylistävää arvostelua ja täytyy todeta että hieman petyin odotusteni kanssa. Kaikki tuotteet ei sovi kaikille- sääntö tuli todistettua taasen kerran. Mielestäni tämä suhteellisen kallis marketti mascara (18 euroa) ei ole halvempia ripsivärejä kummoisempi. Ellei tämä parane käytössä huomattavasti.

Suuri ja kömpelö harja oli vaikea hallita kampamaisten harjojen käytön jälkeen, mutta mielestäni ripsivärin massan koostumus ei ole minulle sopivin. Ainakin oman hylsyn massa on aika ohutta. Niin sen varmaan kuuluukin olla, vai onko minulla maanantai kappale?  En saa aikaan haluttua tekoripsi-efektiä vaikka kuinka lisään mascaraa. Ja saman tuloksen olen saanut esim. Lorealin Telescopicilla. Jatkan mascaran käyttöä ja toivon sen paranevan loppua kohden. Tätä tuskin ostan toistamiseen ilman parantumisen ihmettä. Ja minullahan on tämä vedenkestävä versio.

Mielipide nyt:
Ripsiväri todella parani käytön myötä. Massa ei ollut enää liian notkeaa ja sain voluumia kerrostamalla. Vedenkestävyys on omiaan ja siitä tykkään. Jos ripsivärin luvataan olevan vedenkestävä niin sitä myös odotan. Tämä lunasti lupauksensa täysin. Myös harjan kanssa olen tullut nyt enemmän sinuiksi enkä saa sotkua aikaiseksi. Tekoripsi-vaikutelman saamiseksi olen laittanut Mschic mascaraa (kampaharja) ensin ja FLE on saanut kerrostaa sen. Kaksi kerrosta tällä tavoin riittää eli ripset eivät ole yhtenä kökkönä vaan tuuheat ja ylelliset- tekoripsimäiset.

Nyt FLE hylsy alkaa olemaan lopussa ja etsin seuraajaa.. Onko  teillä ehdotuksia markettien valikoimasta??

 
 


* FLE= false lash effect

EDIT. toimimaton kuva poistettu. :(

3 kommenttia:

  1. Vedenkestävä FLE on alussa ihan ajuttoman lirua, kyllähän se paranee käytön myötä, mutta mun mielestä vesiliukoinen FLE on noista se parempi ja ehdottomasti mun lempimascara. WP:tä olen käytellyt vain pakon edessä talvella hirmupakkasilla. FLE:tä näkee aika usein tarjouksissa ja itse yleensä hamstraakin sitä aina niistä, Hulluilla Päivillä on ainakin lähes aina 2 yhden hinnalla tarjous, semmoinen taitaa olla menossa Anttilassakin just nyt.

    VastaaPoista
  2. Pitää käydä katsomassa onko vielä tarjouksessa. Yleensä mä missaan just tämmöset tarjoukset.. Puusilmä kun olen.. :/

    VastaaPoista
  3. Ei ollut enää tarjous voimassa.. :C

    VastaaPoista