torstai 14. huhtikuuta 2011

Tattoo Goo

Mielestäni paras tuote pitämään juuri hakattu tatuointi kosteana on Tattoo Goo Original. Eli tämä vihreä mönjä salva peltirasiassa. Tätä voi toki käyttää myös vanhoille kuville, mutta jälkihoidossa tämän olen kokenut ehdottomaksi tuotteeksi. Olen kokeillut helosanit ja Bebanthenit, mutta tämä voittaa ne 100-0. Hintaa rasialla on 5-8 euroa ja melkoisen riittoisa tämä on. Tai siis oman kuvan koosta riippuen tietenkin! :)

Tämän tuoksu on kivan "yrttinen" ei mikään paha, tuoksu kyllä jää iholle pitkäksi aikaa. Koostumus tässä on salvalle tyypillinen. Aluksi tätä saa hieroa sormella purkista, mutta itse painan kynnellä salvan pintaan jolloin saan enemmän tavaraa sormelle levitettäväksi. Kädet pitää muistaa pestä huolella ennen tämän sörkkimistä, ettei pöpöt ala muhimaan rasiassa!

Omani olen ostanut Vapaakauppa piste netistä. Muutaman kerran kun päivässä lisää, niin kuva ja iho pysyy kosteana. Minullakin atooppinen iho on, mutta tämän kanssa rasvaamisen kanssa ei tarvitse olla huolissaan. Aivan mainio tuote mielestäni! Ja ei- en saa mitään etuja tästä hehkuttamisesta, mutta minun mielestä tämä vaan on todella hyvä tuote kategoriassaan.

EDIT. Toimimaton kuva poistettu.

6 kommenttia:

 1. Tämä täytyy kyllä laittaa "korvan taakse". :)

  VastaaPoista
 2. Tuli vaan mieleen kertoilla tästä kun taas tilasin kaksi purkkia lisää. Tämän kuun lopulla tulossa isompi kuva, joten hyvä olla varastossa valmiina! :D

  VastaaPoista
 3. Korvan taakse tosiaan. Vihaan vaan tollasia purkkeja, en saa niistä pitkien kynsien takia irti mitään muulla kuin kynnellä tai spaattelilla. Spaattelin kanssa vois olla kokeilemisen arvoinen, kunhan saan projektiani jatkettua toiseenkin ranteeseen.

  VastaaPoista
 4. No tuo purkki-malli taitaa olla ainoa negatiivinen juttu tämän kohdalla, joten se anteeksi annettakoon. :)

  VastaaPoista
 5. Ootko kuullu siitä tuubiversiosta, onko yhtä hyvä kuin tää purkkiversio?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohho, nyt vasta huomaan tämän viestin. Mietin miksi en ole muka huomannut aiemmin? Mutta en ole kuullut/kokeillut tuubissa olevaa versiota. Mielenkiintoista jos semmoinen löytyy. :)

   Poista