sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Selluliittihoitonaamio

Ostin tämän naamion Prismasta ihan mielenkiinnosta eli heräteostos taasen kerran. Hintaa pussilla oli hieman alle kolme euroa. Tavaraa pussissa oli 40 grammaa. Itse käytin tämän reisiini. Odotin vihreää paksua mönjää ja yllätyin positiivisesti kun pussissa oleva naamio olikin vaaleanpunaista! Levitin aineen reisille ja jäin odottelemaan. Noin muutaman minuutin jälkeen alkoi reisissä nipistellä. Tuntemus johtui naamion kuivumisesta ja loppui melko pian. Loppuaika menikin istuskellessa ja odotellessa, ilman muita tuntemuksia. Vasta naamion huuhtelun jälkeen aloin tuntemaan kuumotusta reisillä!! Sitä tunnetta kesti reilun 10 minuuttia. Tuli mieleen autonpenkin lämmitin joka paahtaa liian kuumalla.. :D

Iho tuntui hieman kuivalta pesun jälkeen, joten laitoin vartalovoidetta kuivaamisen jälkeen. Että semmoinen naamio. Aamulla iho tuntui pehmeältä, mutta muhkuraisuuden katoamisesta ei merkkiäkään. Tosin nämä selluliitti-jutut vaativat aina kuukausien käyttöä ennen "parantumisen merkkejä". Tai niin ne aina toitottavat. Itse taidan kuitenkin luottaa vain liikuntaan/ruokavalioon ja korkeintaan huvin vuoksi lämmitellä reisiä tällä naamiolla. :D


Loppuun vielä lainaus Amorosan sivuilta.

"Haluatko taistella selluliitteja vastaan ? Tämä tehokas ongelma-alueiden vartalonaamio sisältää kuona-aineita poistavaa sekä nesteaineenvaihduntaa edistäviä kuolleen meren mineraaleja sekä suoloja. Antaa iholle pehmeyttä sekä kosteutta. 
 
Käyttö:
Levitä naamiota kevyesti hieroen ihon muhkuraiselle ongelma alueelle. Anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia, huuhtele vedellä ja kuivaa iho."
Lainaus siis  täältä.

2 kommenttia:

  1. Pakko sanoa että naurahdin ääneen kun luin otsikon. Tämä kuulostaa kyllä ihan mielenkiintoiselta, vaikka olenkin aika skeptinen näiden mönjien suhteen.

    VastaaPoista
  2. En minäkään uskonut mitään tapahtuvan mutta utelias kun olen niin pakkohan se oli kokeilla. :D

    VastaaPoista