perjantai 8. huhtikuuta 2011

Mineral Foundation x 2

Wet´n Wildin Ultimate Minerals mineraalipuuteri loppui ja tilalle tuli Elfin Mineral foundation SPF 15. Wet´n Wild oli sävyltään minulle hieman liian oranssinen (06 Medium) mutta käytin sen loppuun, piti vain häivytellä tarkasti mahdolliset rajat kaulalta. Ihon virheitä tämä ei peitellyt lainkaan, joten peitekynän kanssa piti kasvot käydä läpi. Muutoin tämä oli ihan ok-tasoinen, etenkin jos sävy olisi ollut minulle juuri oikea. Omani ostin Sokoksen alesta noin kahden euron hintaan.

ELFin mineraali meikkipuuteri sen sijaan on sävyssä light ja se tuntuu olevan minulle parempi vaihtoehto. Kesällä tarvitsen kyllä tummemman sävyn, mutta vielä tämä menee loistavasti. Seuraavana lainaus suoraan ELFin sivustolta.
"Our weightless mineral foundation will help get you on your way to healthier illuminating skin. All our powders blend naturally into the skin, and are so light that they work with your skin color to create a perfect color match. All of our foundations contain sun protection factor (spf) 15 and are 100% mineral based with no parabens, no preservatives and no chemical dyes."
Loppuun vielä INC:

Mica,  Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Boron Nitride, Caprylyl Glycol.  May Contain: Bismuth Oxychloride (CI 77163),  Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI77499), Maganese Violet (CI77742), Ultramarines (CI77707).

Ihon suuria virheitä tämäkään ei saa peittoon eli peitevoiteella on käyttöä. Plussaa tuosta aurinkosuojasta vaikkakin vain kertoimella 15. Parempi sekin kuin ei mitään. Tämän kanssa mennään arkisin kun aamulla meikki tulee sutia naamaan viidessä minuutissa korkeintaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti