tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kynsimasennusta

Plaah, kuinkahan monetta kertaa itken tässä blogissa sitä faktaa että omat kynteni ovat ehkä maailman kamalimmat. Missä meni vikaan? Geenit? Maitoa juon lähes litran päivässä ja biotiinia napsin myös. OPI:n Nail envyä olen käyttänyt ahkerasti (se auttaa vähän, muttei tarpeeksi) 


Kynsieni taipumus lohkeamiseen ja katkeiluun kesken kaiken alkaa ärsyttämään toden teolla. Yritä tässä sitten olla edustava.... Saan nauttia uudesta kynsilakasta kynsillä noin päivän ja sitten tapahtuu katastrofi.. Esimerkiksi eilen, lakkasin kynnet ja hetken päästä ulkona (bussissa) huomaan että kaksi kynttä on lohjennut mystisesti. Tietenkin viedessää lakkaa rumasti mukanaan. Muutenkin inhoan lohjenneita kynsiä ylikaiken.


Siispä geelikynnet takaisin, hinnalla millä hyvänsä.6 kommenttia:

 1. Täällä on toinen kynsiongelmainen! Mulla kyllä kynnet on vahvat eikä lohkeile ja kasvaa liiankin nopeesti, mutta kynsinauhat on järkyttävässä kunnossa. Mulla ei oo koskaan ollu siistit kynsinauhat ja värilliset lakat korostaa ikävästi kynsinauhoja :( Lisäksi mun sormet ei muutenkaan ole kovin kauniit kun sormet on ihan vääntyneet, pikkusormet kun laittaa rinnakkain niin ne muodostaa y-kirjaimen...

  VastaaPoista
 2. Kynsionglemia siis riittää joka lähtöön.

  Mulla on keskisormet vääntyneet, samoin nimettömät.. Ettei nekään kivat ole, mutta jos rakennekynnet on tarpeeksi hienot niin se varmaan kompensoi vähän asiaa?? :)

  VastaaPoista
 3. Täällä toinen keskisormivammainen =) Noh, eihän nuo nyt oo karmean vinossa, mutta kummiski... Sormen yläpää sojottaa sivulle kummassaki keskarissa.

  VastaaPoista
 4. Miunkin omat on ihan järkyttävät. Tai no, malli on ihan hyvä jos jotain kivaa pitää näistä hakea. Ohuet, liuskaset... Harmi, että koulu ei anna enää myöten rakennekynsille :/

  VastaaPoista
 5. Nova: mukava kuulla etten ole yksin vinoine sormineni.. :D

  VastaaPoista