torstai 11. huhtikuuta 2019

First Aid Beauty Ultra Repair Cream

Tänään vuorossa ihonhoitoa. First Aid Beautyn Ultra Repair voide on tullut muistaakseni kahtena vuonna Lookfantasticin adventtikalenterista. Viimeksi viime joulun kalenterista. Eipä siinä mitään, ihan hyvä tuote on kyseessä.

Ultra Repair Cream on suunniteltu erittäin kuivalle iholle ja iholle joka joutuu kovien sääolosuhteiden  tai runsaan käsienpesun 
armoille. Voide lupaa kosteuttaa ihoa tehokkaasti tuoden helpostusta kuivalle ja mahdollisesti hilseilevälle iholle. Voide rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa. Se lupaa suojaa vapaiden radikaalien vaurioilta ja soveltuu käytettäväksi koko keholle, myös herkälle iholle.

Voide sisältää shea-voita, kolloidista kaurahiutaletta ja eukalyptysöljyä. Koostumukseltaan voide on suhteellisen kevyt, se imeytyy ihoon melko nopeasti kun sitä hiero iholle hetken. Tuoksultaan se on neutraali, hieman apteekkimainen. Ihosta se jättää kosteutetun tuntuisen ja pehmoisen mutta osa tunnetta saattaa selittyä sen sisältämän silikonin (Dimethicone) luomaan pintaan. Dimetikoni tekee voiteista helposti levittyviä ja miellyttävän tuntuisia, lisäksi se tekee iholle ns. kalvon joka estää kosteuden haihtumista iholta. Levityksen jälkeen täytyy odottaa vain hetki ja voi huoletta näpyttää puhelinta tai näppäimiä ilman rasvaisia sormen jälkiä. Tästä suuri plussa.

Voidetta suositellaan levitettäväksi iholle vähintään kahdesti päivässä tai aina tarpeen vaatiessa. Feeluniquella 56.7g kokoinen tuubi maksaa kirjoitushetkellä 12 euroa ja Lookfantasticilla sama tuubi hivenen edukkaampi, 11,95 euroa.

Itse olen kokenut tämän oivaksi käsivoiteeksi etenkin talviaikaan. Myös kuivat halkeilevat kantapäät ovat saaneet tästä ensiapua. Tuote ei mene omiin suosikkeihin mutta hyväksi todettuihin. 



Tehokas käsivoide

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti