perjantai 11. tammikuuta 2019

Rituals - Ritual Of Sakura Body Cream

Tämä 70ml kokoinen vartalovoide tuli vuoden 2018 Lookfantasticin adventtikalenterista. Täysikokoinen tuote on isompi, 220ml ja sen hinta Lookfantasticin verkkokaupassa on 22,45 euroa. Erona tähän omaani on se että 220ml on pakattu tuubin sijasta purkkiin.

Tässä on todella ihana tuoksu ja sen takia päätin esitellä sen täällä blogin puolella. Tuoksumaailmansa se ammentaa ihanan makeasta kirsikankukkien tuoksusta sekä riisimaidosta. Itse olen suuri kirsikoiden ja kirsikankukkien ystävä ja siksi tämä tuoksu kolahti minuun täysillä. Se on hempeän makea mutta silti aikuismainen. 

The Ritual of Sakura Body Cream on syväkosteuttava vartalovoide jonka kerrotaan sisältävän E-vitamiinia, antioksidantteja sekä rohtosammakonputkea. Rohtosammakonputkella kerrotaan olevan tulehduksia rauhoittava vaikutus ja se myös edesauttaa ihon paranemista stimuloimalla solujen kasvua ja lisäämällä pintaverenkiertoa. Voiteen kerrotaan täten vahvistavan ja kiinteyttävän ihoa tehokkaasti. 

Tähän en osaa 70ml käyttökokemuksen perusteella kommentoida, mutta voide levittyy ja imeytyy ihoon ihanasti jättäen sen tuoksumaan mukavasti. Tuntuma iholla levityksen jälkeen on silkkisen pehmeä eikä ollenkaan tahmainen. Jos olet tuoksuherkkä niin silloin en tätä suosittele, sen verran voimakas tuoksu tässä kuitenkin on. Tästä voiteesta itselläni tulee siis heti kesä mieleen. Kirsikankukkien aika - se hetkellinen kauneus joka silloin vallitsee.


Olisiko tässä täydellinen vartalovoide kirsikankukkien ystävälle?


Kirsikkainen vartalovoide

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti