maanantai 31. joulukuuta 2018

Benecos Natural Care Happy Cleansing Wipes - kätevät puhdistuspyyhkeet reissuun

Pikavinkki reissaajille. Jos kaipaat käsilaukkuun tai reppuun mukaan pehmeitä puhdistuspyyhkeitä niin kurkista nämä benecosin Happy Cleansing Wipes- puhdistuspyyhkeet. Paketissa on 25 kappaletta ja hintaa paketilla on 3-4 euroa hieman riippuen ostopaikasta.

Puhdistuspyyhkeet sopivat kaikille ihotyypeille (myös vegaaneille) ja puhdistavat ihon hellävaraisesti. Niiden kerrotaan sopivan myös lapsille. Liinat ovat hajusteettomia ja alkoholittomia sekä myös biohajoavia. 
Natural Care Happy -puhdistuspyyhkeet sisältävät mm. aloe veraa, mangouutetta ja appelsiinivettä. Niissä on kyllä melko vahva hedelmäisen oloinen tuoksu eli tuoksuherkille en välttämättä suosittele (myös omille lapsille olen käyttänyt vain lapsille suunnattuja puhdistusliinoja tarvittaessa koska niitä kannan yleensä aina mukana tällä hetkellä). Liinat ovat koostumukseltan pehmeitä ja kosteita eli yhdellä liinalla pärjää hyvin. Vedenkestävän meikin poistamisessa menee kyllä useampi liina (riippuen toki kuinka paljon meikkiä kasvoilla on).

Itse sain tämän paketin keväällä PR-näytteenä NHS:n goodiebagin mukana ja olen itse ostanut toisen paketin. Käytin näitä kesällä reissussa kasvojen pesussa jos en ehtinyt suihkuun päivän päätteeksi sekä myös pikkupesuissa (kainalot, jalat, kädet) aina tarvittaessa jos juoksevaa vettä ei ole hyödynnettävissä. Lisäksi puhdistin meikkisiveltimet näillä reissun päällä heti meikkaamisen jälkeen. Koen nämä käteviksi matkoilla ja muutenkin laukussa mukana kannettavana. Aina löytyy joku käyttötarkoitus (etenkin silloin kun ne on unohtanut kotiin toiseen laukkuun).






puhdistuspyyhkeet benecos




*Vaikka olen saanut tuotteen alkujaan PR-näytteenä, on mielipiteet 100% omiani enkä hyödy linkkien klikkaamisesta mitenkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti