maanantai 26. marraskuuta 2018

Green Coconut - vegaaninen jellypommi kookoksen ystäville

Taloudessamme asuu kookosfani. En puhu itsestäni vaan vanhemmasta kaksilahkeisestamme. Oli mukavaa päästä ottamaan mies mukaan tähän testiin kun kylpyammeeseen viskasin Lushin vihreän vegaanisen jellykylpypallon nimeltä Green Coconut. 

Kookokselta tuoksuvan pallon kerrotaan sisältävän mm. kookoskermaa sekä kanelinlehtiöljyä. Omaan nenääni se olisi saanut olla vielä kookoksisempi. Mies oli ihan tyytyväinen. Hän välillä ihmettelee kylpyhetkistäni koko asuntoon leijailevia tuoksuja, etenkin jos käytössä on Lushin Karma- kylpyvaahto. Se jos joku tuoksuu voimakkaasti ja tuoksu on ihanan mystinen.

Hintaa Green Coconut jellypallolla on 9,95 €. Sen voi käyttää kokonaan tai osissa, mutta jos et heitä koko palloa kerralla, ei luonnollisesti myöskään jellyä kerry ammeeseen yhtä paljon kuin kokonaan käytettynä. Jelly on sellaista limaista vihreää eikä sitä kerry ammeen täydeltä vaan se jää pinnalle kellumaan. Eikäs itä tässä versiossa hirveästi muodostunut. Jelly myös häviää eli turhaan ei tarvitse olla huolissaan jellyn täyttämistä viemäriputkista.

Kysyin miehen mielipidettä ja vastaus oli ytimekäs "ihan kiva". Eli tuskin tulee ostettua tätä enää uudelleen sillä tämä on yksi jellypommi muiden joukossa ja lisäksi vielä valikoimasta poistuva tuote. Vielä näitä on saatavilla, mutta kuinka kauan niin en osaa vastata. Lushin valikoimassa on tällä hetkellä 8 jellypalloa, joista kaksi on poistumassa ja kaksi on Limited edition eli kausituotteita. Itseä kutkuttaisi ostaa joko Halloween Limite edition Ectoplasm-jellypommi tai sitten joulun kausituote - iki-ihana Snow Fairy jellypallo.


Joko sinä olet testannut jellykylvyn?


kylpypommi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti