lauantai 29. syyskuuta 2018

Akamuti ruusuinen kasvovesi

Olivia Kleinin Hydra Toner lähenteli loppuaan ja piti etsiä sille seuraajaa. Valintana oli tällä kertaa Akamutin kasvovesi ruusuisena. Kyseessä on 100% puhdas luomulaatuinen ruusuvesi eli tämä yhden ainesosan (säilöntäaineeton) kasvovesi sopii mainiosti vegaanillekin. 

Ruusuvettä suositellaan eristyisesti kuivalle tai ongelmaiholle. Itsehän koen olevani tällä hetkellä molempia ja hormonitkin vielä myrskyävät raskauden jäljiltä. Käytin tätä kasvovetenä osana ihonpuhdistusta sekä esimerkiksi ihan meikin päälle jos koin tarvitsevani hieman "raikastusta". Myös meikittöminä päivinä tämä oli ihana virkistys iholle. Niin ja meikin kiinnittäjänäkin tätä voi kokeilla. Hyvin monikäyttöinen tuote. Tämä tai vastaava palaa aikanaan kanssani toimistolle virkistäjäksi.

Plussaa annan lisäksi ihanan keveästä, luonnollisesta ruusun tuoksusta sekä suihkemekanismista joka antaa kevyen kasvovesipilven jonka läpi sukeltaa. Inhoan niitä suihkepulloja jotka sylkevät epätasaisesti tuotteen kasvoille (niitä on jotenkin pelottavaa painaa kun tietää että tuote lentelee miten sattuu, olenko outo? Olen.).

Hintaa ruusuvedellä oli 12-14 euroa (100ml). Omassa käytössä tämä 100ml suihkepullo kesti aktiivisesta käytöstä huolimatta kuukausia. Omasi voit ostaa esimerkiksi TwistBe:n verkkokaupasta. Seuraavaksi olen ajatellut kokeilla Akamutilta mahdollisesti taikapähkinä tai laventeli versiota. Tämä oli helpp tapa lisätä kasvovesi kiinteäksi osaksi kasvojen ihonhoitoa. Itsellä juurikin kasvovesi tuntuu aina tuppaavan unohtumaan rutiinista jos elämässä on yhtään hektisempää aikaa menossa.



Akamuti
Kuvan kasvojenputsari ei ole vielä päässyt testiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti