keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Yes, Please!

Ehdin vihdoinkin pikaisesti esittelemään tämän tilaamani suositun luomiväripaletin. Harmikseni yksi väreistä oli matkalla rikkoutunut. Tämä oli ensimmäinen kerta kun näin käy kohdallani Colourpopin tilauksen kanssa. Yksi paketti tosin reissasi pitkin maailmaa hyvän tovin ennen kotoutumistaan, mutta tuotteet on aina olleet ehjinä hyvin pakattuina. Pakkaus oli tälläkin kertaa samanlainen kuin ennenkin, mutta silti yksi nappi oli onnistunut räjähtämään rikki. Käyttöä tämä ei varsinaisesti estä kunhan ei heiluttele palettia. Toki voisin korjata napin kuntoon, mutta en ole saanut aikaiseksi operaatiota. Onneksi omistan muutamia vastaavia sävyjä kuin tuo rikkoutunut Butter Cake.

Tämä paletti on aika usein SOLD OUT, nyt sitä näyttäsi olevan varastossa. Se on itse asiassa Colourpopin ensimmäinen 12 pannun luomiväripaletti. Hintaa paletilla on 16 dollaria. Yhdessä pannussa on tavaraa 0,85 grammaa.


 Luomivärit ovat jauhemaisia, muotoonsa prässättyjä nappeja. Paletissa on pigmenttisiä mattaisia sävyjä sekä muutamat metalliset sävyt. Sävymaailma koostuu neutraaleista sekä useista lämpimistä punaisen ja kullan sävyistä.

Koostumukseltaan nämä ovat tuttua ColourPopin laatua tässä muodossa. Pigmenttiä on riittävästi. Etenkin jos käytössä on silmämeikinpohjustustuote. Siveltimeksi suositellaan tasaisia ja tiiviitä harjaksia ja pulleampia siveltimiä sitten häivyttämiseen.

Nappasin sävyjen kuvaukset tähän Colourpopin sivuilta:


Full-Zip: matte warm ivory (tämä on aika ns. perussävy)

Big Cocktails: matte orange (aivan upea, yksi suosikkejani)

Champs: matte pale peachy nude (taas ns. perussävy)

Bling: metallic rust (tätä en ole vielä meikissä käyttänyt)

Louie: metallic duochrome red with a gold flip (mahtava sävy)

Butter Cake: metallic pale yellow gold (tämäkään ei ole meikissä ollut)

Spoiled: matte brick red (tästäkin pidän todella paljon)

Gno: matte burnt orange (pidän matasta ja oranssista eli kyllä kiitos)

Mischief: matte warm yellow (tämäkin odottaa vuoroaan meikissä)

Note to Self: matte warm caramel (tuttu ja turvallinen sävy minulle)

Chauffeur: metallic duochrome bright orange with a gold flip (odottaa)

French Kiss: matte deep red brown (Yes, please eli todellakin pidän)

Eli summa summarum, tämä on itselleni hyvin mieluisa paletti sillä punaiset ja lämpimät sävyt ovat niin mun juttu tällä hetkellä ettei tosikaan. Hinta laatu-suhde on mielestäni kohdallaan. Ainoa miinus rikkoutuneesta väripannusta. Muutoin en keksi moitittavaa. Yritän saada meikkikuviakin ja kenties säädylliset swatchaukset teille tänne jossain vaiheessa kun aurinko soisi säteitään meidänkin huoneistoon ja minulla olisi sopivasti vapaata aikaa kaivaa ihan oikea kamera esille.
 
Mutta miltä näyttää tässä vaiheessa paletti? Saisiko olla sinnekin?


 
Oli hankala saada sävyt toistettua kuvassa, tässä ne on melko lähellä totuutta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti