keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Cruelty Free Makeup Night Lushilla 19.5

Lush järjesti meikki-illan jossa pääsi tutustumaan Lushin eläinkokeettomaan meikkivalikoimaan, joka usein tuntuu jäävän pimentoon. Itsekään en aina muista että Lushilla valikoimaan kuuluu myös värikosmetiikkaa.

Illan aikana pääsi vapaasti kokeilemaan Lushin meikkejä ammattilaisten opastuksella. Meikata sai itse tai sitten pyytää apua Lushin tyypeiltä, jotka edelleen on aivan ihania. Se onkin yksi syy miksi Lush on mahtava paikka asioida. Meikki-ilta järjestettiin Lushin Mannerheimintien myymälän alakerrassa sijaitsevassa Party Roomissa. Tilaisuus oli maksuton mutta edellytti ilmoittautumista ennakkoon, sillä paikkoja oli rajoitetusti. Päivän aikana järjestettiin kaksi tuokiota joihin molempiin taisi mahtua 12 henkilöä ellen väärin muista. Vähän Lushilta vinkkasivat että vastaava tapahtuma voitaisiin uusia myöhemmin eli kannattaa mennä mukaan jos Lushin värikosmetiikka kiinnostaa.


Ilta alkoi halutessaan meikin puhdistuksella. Puhdistuksessakin käytettiin totta kai Lushin tuotteita ja niistäkin kerrottiin kattavasti. Itse nappasin vanulapuin pois vain huuli- ja silmämeikin ripsiväriä lukuun ottamatta. Testaisin sitten värikosmetiikkaa ihan urakalla ja hommahan lähti vähän lapasesta... kokeilin illan aikana monet huulipunat ja silmämeikkikin muuttui moneen kertaan. Nappasin muutamia valokuvia meikeistä, mutta puhelimella napattuina kelvollisien kuvien määrä jäi heikoksi.

Lushilta löytyy värivoiteita ja puuteri. Lisäksi löytyy ripsiväri, silmänrajaustuotteita sekä huulipunia. Tuotteita voi myös sekoitella keskenään ja huulipunaa voi käyttää poskipunana tai luomivärinä. Itse laitoin huulipunaa poskipunaksi ja silmienrajaustuotetta ripsiin. Lisäksi sekoittelin silmänrajaustuotteiden ja huulipunien sävyjä keskenään.

Silmänrajaustuotteet ja huulipunat ovat vegaanisia. Tuotteet on pakattu hauskoihin lasipulloihin. Illan aikana aika moni pullo tipahti lattialle, mutta yksikään ei rikkoutunut. Huulipunissa on pehmeä applikaattori ja silmänrajauksissa ohut sivellinpää. Hassu on myöskin tuo ripsivärin lyhyt varsi, itse en kokeillut tuotetta. Pitäisi varmaan.

En muuten todellakaan tiennyt aiemmin että Lushilla valikoimaan kuuluu myös aivan fantastinen korostustuote nimeltä Nuorentunut. Voidemainen, lähes valkoinen korostustuote heijastaa valoa upeasti ja sisältää hieman kimalletta. Tuo purkki kestää ikuisuuden sillä hyvin pieni määrä voidetta riittää korostuksiin.

Oletko sinä kokeillut Lushin värikosmetiikkaa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti