lauantai 23. huhtikuuta 2016

Sunrise saippuan siivittämänä appelsiinipelloille

Tämä piristävän näköinen ja tuoksuinen saippua oli mukana Lushin #LUSHglittermadness goodiebagissä. Nappasin sen käyttöön heti kun porosaippua oli käytetty loppuun. Pidän aina kylppärissä tarjolla sekä palasaippuaa että nestemäistä saippuaa käsienpesuun.

Jos pidät makeasta appelsiinisesta tuoksusta, niin tulet pitämään tästä ihanuudesta. Tämä on aivan ihanan tuoksuinen ja piristävän värinen. Sunrise kuuluu äitienpäivän tuotteisiin eli nyt kannattaa olla valppaana jos mielii saada omansa. Lushin äitienpäivän tuotteet ovat jo nyt saatavilla eli kipin kapin ostoksille jos tämän haluat. 100 gramman saippuapala maksaa 6,20 euroa. Tämä kuten muutkin Lushin herkut on saatavilla myös verkkokaupassa.


Saisiko sinulle olla pala auringonlaskua?




sunrise



INCI
Vesi (Aqua), Glyseriini, Rapsiöljy; Kookosöljy (Brassica napus; Cocos nucifera), Samettikukan terälehtiuute (Calendula officinalis), Luomu silken tofu, Limonene, Sorbitoli, Murumuruvoi (Astrocaryum Murumuru), Kookoksenkukkanektari (Cocos nucifera), Hajuste, Sisilialainen mandariiniöljy (Citrus Nobilis), Tangeriiniöljy (Citrus reticulata), Bergamottiöljy (Citrus Aurantium bergamia), Tuore orkidea (Dendrobium), Rohtopurasruohoöljy (Borago officinalis), Natriumkloridi, EDTA, Tetranatrium etidronaatti, Natriumhydroksidi, Calcium Sodium Borosilicate, Titaanidioksidi, Tinaoksidi, Linalool, Väri 45350, Väri 45410, 17200



4 kommenttia:

  1. Minullakin tämä odottaa korkkaamistaan - yksi palasaippua alkaisi olla jo lopuillaan niin jospa tämän pian käyttöön saisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on sopii kesään yhtä hyvin kuin tuoreet mansikat ja kylmä jäätelö hellepäivinä.. <3

      Poista
  2. Tämä on kyllä ihanan piristävän näköinen ja varmasti tykkäisin tuoksustakin :)

    VastaaPoista