torstai 21. huhtikuuta 2016

Korosta ja varjosta - Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Light-Medium CO4

Meikkaamisen saralla on pitkään ollut in korostukset ja erilaisten korostustuotteiden käyttö. Päätin tilata MR:ltä kokeiluun tämän alle viisi euroa maksavan setin ja aloitella uraa kasvojen korostuspuuhissa. Tähän saakka olen vain silloin tällöin jaksanut innostua aiheesta.

Ultra Sculpt & Contour Kit sisältää kolme sävyä, joista yksi on korostukseen, yksi varjostuksiin aurinkopuuterin omaisesti ja kolmas toimittaa poskipunan virkaa. Aurinkopuuteri on ruskea ja hyvin pigmenttinen. Tämän kanssa saa olla vähän varovainen ettei tule vetäneeksi intiaanin sotamaalausta poskille. Korostusväri on kultapohjainen ja sopii siis keltapohjaiselle iholleni oikein mainiosti. Poskipuna on tuollainen ruskean oranssin kullanhohtoinen. Pelästyin sävyä aluksi ja oletin sen jäävän käyttämättä, mutta ihan kelpo poskipuna se on ollut varovaisesti käytettynä.

Kuvasta voi huomata että tämä minun palettini on saanut matkalla hieman kolhuja, ja kansi on painunut kasaan ja halkeillut kahdesta kohtaa. Muutoin olen aina saanut tuotteeni Makeup Revolutionilta ehjänä. No kerran kaupanpäällisinä tullut jättimäinen aurinkopuuteri oli säpäleinä, mutta onneksi sävy oli minulle aivan liian väärä. Ei harmittanut.


Millaisia tuotteita teillä on korostus- ja varjostuspuuhissa?


Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Light-Medium CO4


Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Light-Medium CO4

Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Light-Medium CO4

 
Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Light-Medium CO4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti