perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kallos - keratiinia hiuksille hiusnaamion muodossa

Heti alkuun tunnustan, että en yhtään muista mistä olen tämän hiusnaamion ostanut. Muistelen että olisiko ollut parisen vuotta sitten kosmetiikkamessuilta shoppailtu vai onko tämä ollut Tallinnan tuliainen. Hinnaltaan tämä oli joka tapauksessa naurettavan edullinen ja siksi se valikoituikin aikanaan ostoskoriin. Olisiko hintaa ollut 8-12 euroa. Nyt tämä viimeinen, jättimäinen 1000ml sisältävä hiusnaamiopönikkä loppui helmikuussa. Naamio on tarkoitettu erityisesti kuiville, vaurioituneille ja kemiallisesti käsitetyille hiuksille.

Naamion vaikutusaika oli siedettävät 5 minuuttia. Naamiossa oli mukava tuoksu ja se oli koostumukseltaan jotain hoitoaineen ja kiinteän savimaisen hiusnaamion väliltä. Sellainen helposti hiuksiin levitettävä. Naamion jälkeen hiukset oli todella helppoa harjata auki ja käytinkin tätä muun muassa silloin kun vielä hennasin hiuksiani.

Jos törmäätte tähän jossakin, niin hihkaiskaa minullekin. Tätä voisi ostaa hiusmuhitteluun uudelleenkin. Keratiinin lisäksi tässä oli mukana maitoproteiinia. Harmittelen että suihkussa purkin INCI:n puoleinen sivu oli saanut siipeensä enkä saanut INCIstä kuvaa napattua.

 
Onko Kallos ollenkaan tuttu merkki teille?
02/16 loppuneita

5 kommenttia:

 1. Nettioutlet myy Kallosta :)

  http://nettioutlet.fi/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=266

  VastaaPoista
 2. Kärkkäisen nettikaupassa ainakin oli Kalloksen shampoita ja naamioita. Mietin itse asiassa pari päivää sitten banaaninaamion tilaamista, kun sen tuolta bongasin. Jäin hieman epäilemään voiko noin halvalla (1000 ml/7,50 e) saada hyvää/toimivaa tuotetta (ja merkkikin on itselleni täysin outo) eli tämä postaus tuli kreivan aikaan (uskallaan siis tilata).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banaaninaamio kuulostaa hyvältä! Mä voisin sitä kokeilla myös :)

   Poista