maanantai 7. maaliskuuta 2016

Splat - Blue Envy

Tässä lupailemani postaus uudesta sinisestä hiussävystäni. Tämä tarina sisältää vähän sanoja, mutta paljon kuvia. Heti alkuun pahoittelen kasvokuvien blurratusta ihosta. Sain uuden puhelimen, jonka selfiekamerassa on hurja blurraus-efekti (opin ottamaan sen pois vasta jokunen päivä sitten..)

Sininen värini on peräisin siis Splat nimisestä pakkauksesta, jonka ostin Citymarketista noin 12 euron hintaan. Blue Envy niminen sävy on kyseessä. Pakkaus sisältää värinpoiston ja sinisen suoravärin- itse heitin värinpoistoa hiusten tyveen ja hieman pituuksiin. Tuo tökötti haisee ihan kamalalle eikä saa jatkoon-pisteitä tältä käyttäjältä. Sen sijaan sininen suoraväri on rakkautta, tosin varaudu huuhteluunkin ja muutamaan ensimmäiseen pesukertaan hanskoin. Muutoin smurffi-ainekset on kasassa. Nimimerkillä kokemusta on. Aiemmin olen käyttänyt Splatin punaista ja violettia. Tämä sininen on ollut ylivoimaisesti sottaavin kaikilla mahdollisilla tavoilla. Splatilla värjää noin rintsikkapituiset normaali paksuiset hiukset melko vaivatta. Itsellä jäi pituuksiin hieman kuultamaan vanha sävy, mutta se ei haitannut koska hiukset oli menossa leikkuulle joka tapauksessa seuraavalla viikolla.

Mutta on se hurjan kaunis sävy! Ai että. Oli hankaluuksia saada kameraan tallennettua sävy niin sinisenä kuin ihmissilmä sen näkee. Tämä on sähäkkä ja villi sävy. Itse tykkään todella paljon ja olen saanut kehuja väristä. Ja pitkiä katseita. Huomattavasti enemmän kuin vuosia sitten paloautonpunaisessa tukassani. Mitä mieltä te olette?



Blue hair don´t care


Blue hair don´t care


Blue hair don´t care




Blue hair don´t care




Blue hair don´t care


Blue hair don´t care


Blue hair don´t care


Blue hair don´t care


Blue hair don´t care

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oi kiitos, olen itsekin todella tyytyväinen <3 :)

      Poista
  2. On kyllä kaunis sininen! Sopii sun ihonsävyyn todella hyvin, ainakin näin kuvista katsottuna! Varsinkin tuossa ekassa sinitukkakuvassa näytät ihan täydelliseltä!

    VastaaPoista
  3. Jeskamandeera, miten upea! tahtootahtootahtoo *släp! napauttaa itseään sormille ennenkuin ehtii klikata shokkiväripaketin kaupan sivuilta*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Mutta tää on yllättävän upea! Melkein parempi kuin paketin kyljessä! Vaikka niihin pitäisikään koskaan uskoa.. :D

      Poista