perjantai 18. maaliskuuta 2016

Korppuihoisen suihkuvoide

Käsi ylös jos olet kaltaiseni atoopikko tai muuten vaan kuivahdat talvella korpuksi. Nyt esittelen loistavan tuotteen kuivalle, herkälle iholle. La Roche-Posayn Lipikar-tuotesarjan suihkuvoiteen. Lipikar- sarjan tuotteet on suunnattu juurikin kuivalle, ärtyneelle ja atooppiselle iholle. Suihkuvoide sopii esittelytekstin mukaisesti vauvasta vaariin.

Lipikar suihkuvoide on siis suunnattu kuivan ja atooppisen ihon puhdistukseen. Samalla se rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää ihon kutinaa. Suihkuvoide on hajusteeton ja parabeeniton. Koko perheemme käyttää tätä tuotetta kun olemme enemmän tai vähemmän herkkänahkaisia. Itse toki käytän omalle iholle myös muita, tuoksullisia suihkugeelejä ja -pesuaineita aina silloin kun kaipaan jotain extraa (eli tuoksua). Plussaa annan pakkausmuodolle eli tuolle kätevälle pumppupullolle. Suosittelen testaamaan tämän tuotteen jos etsit kuivalle vartalon iholle puhdistustuotetta. Tämä oikeasti auttaa siihen ärsyttävään kutinaan jota itselläni on viime aikoina ollut jalkataipeissa ja pohkeissa. Eipä ole öisin tullut enää raavittua jos ennen nukkumaan menoa on suihkutellut tämän kanssa.

400ml maksaa noin 18 euroa. Tästä suihkuvoiteesta ylistävästi ovat bloganneet ihanainen Dixi-blogin Helena sekä enemmän lapsen ihoon keskittyvä kirjoitus löytyy blogista tiitukatriina. Itse olen saanut kuvassa näkyvän pullon PR-toimiston kautta testattavaksi, mutta nyt olemme koko perhe mukana La Roche-Posay Lipikar-perheet kampanjassa, josta ajattelin kirjoitella myös tänne blogin puolelle.
 
 
Onko Lipikar-tuotesarja sinulle entuudestaan tuttu?
 
 
 
DSC_0591 (2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti