torstai 24. maaliskuuta 2016

Kirjaimellisesti kuuma uutuus Avonilta!

Avon lähetti minulle testattavaksi tämän selluliittivoiteen. Tuli hyvään saumaan, sillä keväällähän ihmiset alkavat puristella makkaroitaan ja tutkivat josko sitä appelsiini-ihoa löytyisi karistettavaksi tai peitettäväksi. Itse en ollut muistanut edes ajella säärikarvoja kolmeen kuukauteen ja havahduin tähänkin hommaan kun postin mukana Avonin yllätyspaketti saapui. Pakkohan se voide oli heti korkata käyttöön (ja epiloida ne kintut).

Avon Solutions Advanced Anti-cellulite hoitogeeli lupailee käyttäjälleen hoikempaa ulkonäköä ja vähemmän selluliittia vain 4 viikon käytön jälkeen. Kuulostaa mahdottomilta lupauksilta. Esite kertoo kuinka hoitogeeli auttaa polttamaan rasvaa ihosolujen sisällä ja kuinka geeli lämmittää ihoa stimuloiden mikroverenkiertoa sekä kiihdyttää aktiivisten ainesosien imeytymistä. Olen skeptinen aina näiden selluliittimömmöjen kanssa. Ruokavalio, uni ja liikunta saattaa toimia, mutta voiteet ja öljyt? Tuote lanseerataan tänään, 24.3.2016. Tartuin kuitenkin tuubiin jo samana iltana paketin noutamisesta.

Hoitogeeli on läpinäkyvää ja toi mieleeni raskausajalta tutun ultrausgeelin. Hoitogeeli lämpenee iholla hetken kuluttua levityksestä. Ja voi pojat, ensin luulin ettei lämpöä synny lainkaan kunnes se alkoi vaikuttamaan. Olo on kuin saunassa. Mutta iho on koskettaessa ihan normaalin lämpöinen. Lämmin, kuuma tunne on kyllä vaikuttava. Huh. Kuumuutta voi kestää selosteen mukaan puolisen tuntia. Kirjaimellisesti kuuma uutuus siis. Muista pestä kädet levityksen jälkeen kunnolla, tunne ei ole kiva sormien välissä jos sinne jää voidetta. Voisin kuvitella että tunne ei ole myöskään silmissä ihanteellinen eli kunnon käsienpesu on ehdoton!

Tuotetta suositellaan levittämään päivittäin vatsan, pakaroiden, reisien ja lantion kuivalle iholle. Eli juurikin ne tyypillisimmät puristelu kohdat kropasta. Tuotetta tuubissa on 150 ml. Tuotetta pitäisi käyttää kahdesti päivässä, itse olen melko laiskasti käyttänyt. Lähinnä iltaisin suihkun jälkeen. Ei vielä mitään raportoitavia tuloksia.

Hintaa hoitogeelillä on normaalisti 23 euroa, mutta tämä tulee olemaan tarjouksessa ajalla 24.3-13.4.2016 hintaan 9,95 euroa. Ihan mielenkiintoinen tuote. Jännityksellä odotan tuubin loppumista ja tutkin omat appelsiini-ihot kuurin loputtua. Voin kertoa että kuvallista materiaalia en ole esittämässä julkisesti.
 
 
Uskotteko te selluliitin häätämiseen kosmetiikkatuottein?Avon Solutions Advanced Anti-cellulite

4 kommenttia:

 1. Jännittävää, että kuumentaa, yleensä nää viilentää, mitä tunnetta inhoan. Kuumuus varmaan olisi mukvampaa, paitsi kesähelteillä kiitos ei. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tätä kesällä kiitos. Mutta jos lupaukset pitää paikkansa, niin ei pitäisi olla tarvettakaan... ;D

   Poista
 2. Itsellä tämä myös mutta en ole kerinnyt vielä testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on jännä! Jos muistat niin palailethan kertomaan mitä pidit tuotteesta? :)

   Poista