maanantai 18. tammikuuta 2016

Käsivoiteita moneen makuun - minun top3 tällä hetkellä

Talvi on täällä ja monen iho kaipaa enemmän kosteutusta. Ainakin minä olen huomannut että käsien iho kaipaa huomattavasti extrakosteutusta. Koostin tähän kolme tämän hetkistä käsivoidesuosikkiani.

L´occitanen käsivoiteet ovat kulttimaineessa eikä suotta. Itselläni on vakiokäytössä tämä hyvin paksu ja erinomaisesti kosteuttava Shea Butter hand cream. Tätä ei ihan työpäivän aikana viitsi laittaa mutta iltaisin kädet rakastavat tätä! Hinnaltaan 150ml tuubi on noin parikymppiä eli edullisimpia nämä eivät ole. Mutta näitä saa myös pienemmässä pakkauskoossa ja minullahan on LokkiTanen adventtikalenterista tulleista käsivoiteita jemmassa muitakin vaihtoehtoja. Pienempi, 30ml kokoinen matkakoko maksaa 8,50 euroa Suomesta ostettuna.

Yves Rocherin käsivoiteet ovat koostumukseltaan ohuempia ja monesti voimakkaasti parfymoituja. Ne imeytyvät käsien iholle melko nopeasti, joten niitä voi käyttää kesken työpäivänkin sotkematta ympäriinsä. Hintaahan näillä on edellistä verrokkia huomattavasti vähemmän. Veikkaisin viiden euron hintaa näin asiaa tarkastamatta. Okei, tarkastin asian ja voiteita löytyy 2,50-15,00 euron väliltä. Monesti YR:llä on tarjouksia ja erilaisia kampanjoita, jolloin olen näitä itsekin ostellut. Tuo kuvassa näkyvä voide tuo mieleeni aina mummoni. Hänellä oli tätä samaa voidetta käytössä ja muistan tuon tuubin vaikka ulkoasua onkin hieman muutettu ajan saatossa. Nostalgiaa, nostalgiaa.

Jos käsissä on ekseemaa niin silloin suosittelen tätä Dermalexin voidetta. Tätä tulee käytettyä muutenkin, etenkin talvisin kun atooppinen iho alkaa vaatia kunnon voitelua. Voide on  kortisoniton hoitovoide atooppiseen ihottuman eli ekseeman hoitoon. Dermalex rauhoittaa ihon kutinaa hyvin. 100 gramman tuubi maksaa apteekeissa noin 17-20 euroa. Tämä on talvisin luottotuotteeni.

Mikä on sinun top3 käsivoiteet tällä hetkellä?



Handcreams

8 kommenttia:

  1. Bakelin Efabody, kaikki TBS:n Vartalovoit ja Absolutionin käsivoide on mukana käsilaukussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The Body Shopin vartalovoit on kyllä hyviä! Mulla menee viimeinen purkki tällä hetkellä ja kohta pääsen valitsemaan uuden tilalle <3

      Poista
  2. Hmm, Nivea smooth nourishing hand cream, Natusan mikä tuli Livboxissa ja TBS Hamppuvoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hamppuvoide on ihana! Toi Nivea on mullakin tulossa testiin ihan just. Käytän ensin yhden mini-lokkitanen ensin loppuun. Elämässä on hyvä olla tavoitteita... :D

      Poista
  3. Lidlin SOS hand cream, Avonin joku ja Yves Rocherin joku... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidlin voiteita en olekaan testaillut koskaan, jotenkin aina ohitan kosmetiikkahyllyt jos käyn ostoksilla siellä. Pitää tehdä poikkeus seuraavalla kerralla :)

      Poista
  4. Toi Lokkitanen käsivoide on silkkaa rakkautta! Voisin käyttää sitä ainoana käsivoiteena koko loppuelämäni. Tällä hetkellä laukussa pyörii Yves Rocherin käsivoide, enkä tykkää ollenkaan niin vetisestä koostumuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän. Toi Lokkitane on kyllä aika lyömätön! <3 <3

      Poista