lauantai 16. tammikuuta 2016

Full Of Grace -seerumi

Tämä Lushin kiinteä seerumi on näkynyt monen bloggaajan postauksissa ja tokihan sitä oli itsekin kokeiltava. Esimerkiksi Pumpulipupu on tähän vallan ihastunut. Lisäksi tätä on esitelty mm. Kosmetiikkatesti-blogissa. Olinkin hyvin mielissäni kun Lushin bloggaajaillan goodiebagin mukana tämän seerumin sain testattavaksi. Tämä kun oli keikkunut ostoslistalla hetken aikaa.

Seerumi on siis kiinteässä muodossa ja sisältää mm. ruusuöljyä, manteliöljyä, kamomillaöljyä, murumuru-palmun öljyä, samettikukan öljyä ja ehkä oudoimpana ainesosana tuore portobellosieni. Tuote on säilöntäaineeton. Seerumi on tarkoitettu rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Lupaa se jopa vähentää näkyviä ryppyjä eli aikuiset naiset hoi, tässä yksi tuote testattavaksi.

Seerumi maksaa noin 18 euroa. Mielestäni edullista luonnollisempaa ihonhoitoa. Riippuen tietenkin kuinka janoisena ihosi tämän palan imaisee. Toisilla 20 gramman pala riittää puoli vuotta ja toisilla kuukauden. Kuka mitenkin usein seerumia haluaa kasvoilleen lisäillä.

Seerumia käytetään samalla tavalla kuin muitakin Lushin kiinteitä tuotteita esimerkiksi hierontapaloja. Lämmitetään palaa hieman käsien välissä että öljyt alkavat sulaa käsien lämmöstä. Seerumi sulaa myös kasvoille, mutta itse olen tykännyt sulatella tätä käsissä hetken ja siitä levittää kasvoille kevyesti hieroen.

Seerumia riittää ohut kerros kasvoille. Itse olen käyttänyt seerumia muutaman kerran savikasvonaamion alla ja useimmiten iltaisin noin muutamana iltana viikossa yövoiteen sijaan. Monet suosittelevatkin tätä juurikin yövoiteen sijaisena. Vaikka itsekin atoopikko olen, niin meikin alle en tätä laittaisi. Ihosta tulee kuitenkin sen verran rasvaisen oloinen. Jatkan testailuja muiden tuotteiden ohella ja palaan tähän kun seerumista on vähintään puolet kulunut. Ainakin tällä hetkellä olen tykännyt seerumista vaikka se ei parhaiten ihoon imeytyvä seerumi olekaan.
 
Oletko sinä kokeillut tätä seerumia?FOGLush


INCI:
murumuru-palmun voi (Astrocaryum murumuru), kalamiinijauhe, cupuacu-voi (Theobroma grandiflorum), tuore ruusunterälehtiuute (Rosa damascena), luomumanteliöljy (Prunus dulcis), hajuste (parfum), tuore portobellosieni (Agaricus bisporus), kamomillaöljy (Matricaria chamomilla), ruusuöljy (Rosa damascena), rohtosamettikukkaöljy (Tagetes minuta), eugenol, geraniol, benzyl benzoate, benzyl cinnamate, citronellol, farnesol, limonene, linalool


8 kommenttia:

 1. Tää on mielenkiintoinen tuote Lushilta ja roikkunut myös mun ostoslistalla pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua, voisikohan tästä muuten pyytää Lushilta näytepalaa testattavaksi? :)

   Poista
 2. Tätä jotkut ovat kehuneet aivan parhaaksi, joten vähän houkuttaa. Mutta tälle pitäisi varmaan olla joku oma rasia, jossa säilyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antaudu houkutukselle... ;) Joo, Lushillahan on myynnissä niitä metallisia säilytysrasioita, myös muu vastaava jo kotoa löytyvä astia/kippo sopii hyvin säilytykseen. :)

   Poista
 3. En ole kokeillut, mutta monesti miettinyt, että varmaan pitäisi. Sen verran jännän kuuloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tykästynyt tähän ja tykkään ettei tästä seerumista tule muovijätettä. Olen viime aikoina pohtinut (taas jälleen kerran) omia kulutustottumuksia ja etenkin muovijätteen määrää. Kosmetiikan ja ihonhoidon saralla olisi mukavaa saada enemmän täyttö/refill-muotoisia tuotteita. Tosin niiden valmistus taitaa olla hivenen kalliimpaa/hankalampaa?

   Mutta kokeilehan ihmeessä seerumia, Lushilta saattaisi tosiaan saada vaikka näytteen jos epäilee seerumin sopivuutta itselleen. :)

   Poista
 4. Joskus tuli tästä vissiin näyte jossakin hyväkäskassissa ja tykkäsin kyllä kovasti, en vaan ole saanut aikaiseksi hankkia lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mulle käy noin jos on kaapissa muita tuotteita odottamassa, niin ei tule hankittua uutta tilalle (no, kun mulla on jo muutama muukin...)

   Poista