tiistai 12. tammikuuta 2016

Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik - Sensiderm Cleansing Solution

Sain blogin kautta testattavaksi tämän All-in-One puhdistustuotteen, joka korvaa puhdistusmaidon, kasvoveden ja silmämeikinpoistoaineen. Tuote on  herkälle iholle. Tämän kerrotaan sopivan myös ärtyneelle iholle, eikä meikin ja lian puhdistamiseen tarvita vettä - tämä tuote riittää. Kuulostaako tutulta? Kyllä, misellivettähän tämä on. Ja koska rakastan misellivesiä, niin nappasin tämän heti testiin. Ja halusin testata tämän pian senkin takia, että sain tilaisuuden tarjota lukijoilleni tarjouskoodia.

Dr. med. Christine Schrammek ei ole itselleni kovinkaan tuttu, joten pieni googlettaminen selvitti, että tämä ihonhoitosarja on suhteellisen iäkäs, se on ollut yli 50 vuotta markkinoilla ja pohjautuu Green Peel -yrttisyväkuorintaan. Green Peel-hoito on kehitetty erilaisten iho-ongelmien hoitoon (esimerkiksi epäpuhtaudet, juonteet ja rypyt, arvet) ja sen on kehittänyt juurikin ihotautien erikoislääkäri Christine Schrammek-Drusion. Hoidossa käytettävä yrttisyväkuorintaseos valmistettu yli kahdestakymmenestä erilaisesta yrtistä, eikä se sisällä kemiallisia lisäaineita. Jostain syystä minun tekisi mieli juosta hoitolaan samalta istumalta kokemaan tuo hoito. Iho on räjähtänyt kukkimaan oikein urakalla viime kuukausina.

 
Sensiderm Cleansing Solutionin kerrotaan sisältävän niasiiniamidia sekä allantoiininia, jotka vahvistavat ihon suojaa ja jättävät iholle miellyttävän pehmeän tunteen. Tuote ei sisällä alkoholia, tuoksuja, parabeeneja tai säilöntäaineita. Tuote on hajuton ja se on pakattu hyvin apteekkimaiseen pulloon. Ei tulisi ehkä ensimmäisenä pulloa katsomalla valittua tätä muiden joukosta. Mutta yllätyin iloisesti uuden vuoden glitteri-meikkiä poistaessani. Kolmen glitterin sekamelska katosi naamaltani sutjakkaasti pelkästään tätä ja muutamaan vanulappua näyttämällä! Okei, vanulappuja meni neljä, mutta glittereistä ei aamulla ollut jälkeäkään kasvoilla. Eikä tämä kirvellyt ollenkaan herkällä silmänympärysiholla käytettynäkään.


Huomasin ettei tämä kuivattanut ihoa, kokeilin jopa niin että yhtenä iltana jätin kasvovoiteen pois kokonaan. Ihoa ei kuitenkaan alkanut kiristellä eikä aamullakaan huomannut ettei voidetta oltu laitettu. Iho oli pehmeä ja kuulas. Tämä onkin syrjäyttänyt aiemmin käyttämäni misellivedet kasvojenhoidossa. Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik Sensiderm Cleansing Solution maksaa 39,50€ euroa/ 200ml pullo. Jälleenmyyjiä pääset katsomaan täältä.

Ja ilokseni voin ilmoittaa että etukoodilla MONSLOVE15 saat Dr. Schrammek Sensitive tuotteet -10 %
Greencosin verkkokaupasta. HUOM. Etukoodi on voimassa tammikuun 2016 loppuun saakka eli 31.1.2016 mennessä verkkokaupasta tilatessa Sensitive-sarjan tuotteita saat tuon alennuksen.


Onko Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik teille entuudestaan tuttu?
Tuotesuosituksia otetaan aina ilolla vastaan.

 



 

 

 

 

 
 

 
 

2 kommenttia:

  1. Kaikki tähän mennessä kokeilemani Schrammekin tuotteet on olleet tosi laadukkaita, niin myös tämä misellivesi, jossa on mun mielestä tosi hyvät puhdistustehot. Suosikkini sarjalta on silti hyaluron -seerumi, joka on yksi lemppari ihonhoitotuotteitani. :) Hydra Maximum Mask on myös ihana tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä testaamieni misellivesien parhaimmistoa ellei se paras. Kiitos suosituksista, etenkin tuo hyaluronseerumi alkoi kiinnostamaan, koska iHerbistä tilattu seerumi on ollut loppu hetken aikaa eikä ole tullut tilattua uutta tilalle. :)

      Poista