tiistai 8. joulukuuta 2015

Carmex Classic Moisturising Lip Balm - klassikko huulien hoidossa

Karkkipäivän Sanni valitsi Syyskuun Livboxiin tämän kulttimainetta niittävän huulivoiteen. Huulivoiteessa ei ole mitään vikaa, mutta tämä oli itselleni jo kolmas boksista tullut samanlainen huulivoide, joten olin laatikon avatessani hieman njäääh-fiiliksissä. Joka tapauksessa kyseessä on purkki-muodossa oleva huulivoide. Eikä voiteessa tosiaan ole itsessään moittimista. Paitsi tässä tapauksessa pakkausmuodosta (en tykkää sormeilla huulivoidetta purkista).

Huulivoide on omiaan talvella kaveriksi käsilaukkuun. Se lupaa kosteuttaa tehokkaasti. Lisäksi sillä on antiseptinen vaikutus. Tällä hoidat rohtuneet huulet kuntoon hetkessä. Voide sisältää viilentävää mentolia ja kamferia. Sisältää myös aurinkosuojakertoimen 15. Kuivien huulten lisäksi tätä voit käyttää muuallekin ensiapuna, esimerkiksi kuiville ihoalueille (kyynärpäät, kynsinauhat) tai hyönteisten pistoihin. Kannattaa sujauttaa yksi käsilaukkuun ja toinen yöpöydälle. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein.

Hintaa tällä 7,5g purnukalla on noin 2,5 euroa. Tätä onneksi saa myös 10g tuubiin pakattuna sekä kuvassakin näkyvänä kirsikanmakuisena ja -tuoksuisena versiona. Voit ostaa omasi vaikka Pretty.fi-verkkokaupasta. Pitäisi varmaan ostaa itselleni tuubiin pakattu versio ja luovuttaa tämä avaamattomat purkit uusiin koteihin.


Millä sinä hoidat talven kuivattamat huulet pusuttelukuntoon?


carmex


INCI:
Petrolatum, Lanolin, Cetyl Esters, Theobroma Cacao, Cera Alba, Cera Microcristallina, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Parfum, Vanillin, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool, Limonene







6 kommenttia:

  1. Mä taas en oikein tästä ole innostunut. Taitaa suurimmaksi osaksi johtua siitä, että on purkissa. Olen sellainen puikkoihminen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän samaa vikaa, usein mulla on nää ja vastaavat purkit vessan hyllyllä, josta voin spaattelilla napata voidetta huulille.

      Poista
  2. Mullakin on tällainen purkkiversio ja vaikka rasvaankin tällä 1-2 kertaa päivässä, niin tuntuu, että tuo purnukka ei kulu ikinä loppuun. Pitää kohta nakata pois, kun ei kehtaa tuollaista purkkia kovin kauaa käytellä, vaikka aina ennen käyttöä kädet pesenkin. Silti. Minun mielestäni tässä ei mitenkään hyvä tuoksu ole, mutta ei se nyt ylitsepääsemättömän pahakaan ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut tuotteet ei vaan tunnu loppuvan vaikka kuinka usein käyttäisi. Tämä kuuluu siihen kategoriaan, ihan kuten kirjoititkin. :)

      Poista
  3. Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on ollut luottotuotteeni jo vuosia, siitä en luovu, koskaan.

    VastaaPoista