perjantai 11. joulukuuta 2015

Avocado Co-Wash

Avokadopasta on meikän suosikki ja pravuuri nopeaan pastaruokaan. Tästä innostuneena ostin kokeiluun Lushin avokadoisen CO-hoitoaineen/shampoon, joka muuten ei tuoksu yhtään avokadolta. Avokado Co-Wash sisältää 80% hoitoainetta ja loput shampoota. Tämä yksi tuote hoitaa siis molempien työt.

Tämä 100 grammainen ihanuus sisältää tuoretta avokadoa, omenaviinietikkaa sekä oliiviöljyä. Tuoksua tulee mm. limestä ja bergamontista. Missään nimessä en tätä avokadon tuoksuiseksi kutsuisi, mieheltä kysyin mielipidettä tuoksusta: "semmoinen karkkituoksu, joku karkki jota on joskus tullut ostettua." En tiedä mitä karkkia mies tarkoitti, mutta karkkinen tämä saippua on. Ihana. Rakastan.

Tämä lupasi tehdä hiuksista silkkiset ja syväkosteutetut. Kyllähän tämä pesee hiukset, itse skeptisenä kuitenkin alkuun pesin rasvoittuvan tyven erikseen eri tuotteella. Koostumukseltaan tätä ei ole niin kiinteä kuin Lushin muut kiinteät shampoo- ja hoitoainepalat. Tämä on melko pehmeää ja onkin tärkeää että annat tämän kuivua kunnolla käytön jälkeen etkä unohda tätä uimaan veteen. Tämä ei myöskään vaahtoa yhtä paljon kuin ns. tavalliset shampoot (koska tässä on hoitoainetta niin paljon mukana). Olen kyllä totaalisen ihastunut tähän uuteen tuttavuuteen. Kokeilin tätä jopa niin etten laittanut jätettävää hoitoainetta pesun jälkeen ja niin vaan sukkelaan selvitin hiukseni. Oikeasti. Vau. Ja mitä ihmettä? Harjana käytössäni edelleen salarakkaani eli herra Tangle Teaser. Kukas muukaan..

Hintaa palasella (100g) on 10,50 euroa. Tätä tulee varmasti ostettua lisää tulevaisuudessa. Ehdottomasti. Erityisen kätevä tämä on nyt violetin suoravärin kanssa kun hiukset tarvitsee huuhtoa vain kerran. Vähemmän huuhtelukertoja on vähemmän suoraväriä viemäriin hiuksista.

 
Muita tästä sydänystävän saaneita?

 

Co-Wash

 

INCI:

rosmariini-, laventelinkukka- ja nokkosuute (Rosmarinus officinalis, Lavandula angustifolia, Urtica dioica), cupuacu-voi (Theobroma grandiflorum), reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), tuore avokado (Persea gratissima), , cetearyl alcohol & sodium lauryl sulfate, glyseroli, kylmäpuristettu oliiviöljy (Olea europaea), hajuste (parfum), disodium laureth sulfosuccinate, omenaviinietikka, guar-kumi (Guar hydroxypropyltrimonium chloride), keikarinkukkauute (Gardenia jasminoides),amyl cinnamal, linalool, punainen vaha (Specerit Red), lehtivihreä (CI 75810)

 

4 kommenttia:

  1. Oon monta kertaa meinannu ostaa tota ihan senkin takia, että se on niin söpön juuston näköinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta pois vaan, tämä on herkullisen tuoksuinenkin. Varaa kaappiin muutama hedelmänami, koska tuoksu voi aiheuttaa karkkihampaan kolotusta... ;D

      Poista
  2. Nyt tuo tuote alkoi kiinnostaa :D Pitää tarkistaa jos pääsisi lushin joku päivä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Lushilla käyminen on kivaa muutenkin. Ilmoittelehan jos käyt tätä kurkkaamassa, mielipiteet kiinnostaa aina ;D

      Poista