tiistai 22. joulukuuta 2015

Arctic Warriors Energia-hunajashotti - lisäboostia päivään

Nyt jotain ihan muuta blogissani. Sain tilaisuuden tutustua tähän hunajashottiin goodiebagin ansiosta. Olin kuullut sanan geelishotti aiemmin, mutta nyt vasta pääsin käsiksi yhteen shottiin. Tämä geelipussukka sisältää hunajaa, nokkosta ja ruusujuurta. Hunaja antaa talvella ja tässä synkkyydessä (mikä joulufiilis?)  kaipaamaani lisäenergiaa, ruusunjuuren kerrotaan lisäävän kestävyyttä esimerkiksi urheilusuorituksessa ja nokkonen vahvistaa elimistöä ja sisältää suuren määrän muun muassa rautaa ja C-vitamiinia. Hunaja on muuten myös loistava kaveri jos flunssa on iskemässä. Perinteinen flunssan karkottaja-juomahan sisältää vettä, sitruunaa, palan tuoretta inkivääriä ja runsaasti hunajaa.

Hunajashotti on kotimainen, siinä ei ole käytetty ulkomailta tuotuja kasveja tai hunajaa. Tuotetta mainostetaan vatsaystävällisenä. Energiasisältö on 55 kcal / 15 grammaa tuotetta eli 1 annos tai shotti. Tämä sopii maidottomaan, gluteenittomaan ruokavalioon. Osittaisena kasvissyöjänä tämä sopii hyvin ruokavaliooni. Raaka-aineet kun ovat siis: hunaja, ruusunjuuri, nokkonen ja kasviglyseroli.

Geelin voi nauttia sellaisenaan suoraan pussista tai sekoittaa veden ja pienen suola määrän kanssa mukaan salille urheilujuomaksi. Yhdellä pussilla tai siis shotilla on hintaa noin 2 euroa. Jälleenmyyjät pääset kurkkaamaan
tästä. Energia-hunajashotin lisäksi on tarjolla Puolusta-geelishotti, joka sisältää nokkosta ja väinönputkea. Kolmas vaihtoehto on Taistelija-shotti, jossa on nokkosta ja ruusunjuurta. Mielenkiintoisia nekin. Täytyy ehkä nekin ostaa kokeiluun kun kohdalle osuu.

Maistatin tämän miehelläkin, joka hyvin epäluuloisena maistoi tuotetta kun tarjosin sitä hunajana. Kerroin ruusunjuuresta ja nokkosesta maistelun jälkeen. Reilu kun olen. Oikeasti ne eivät edes maistu. Minä ainakaan en huomannut, eikä mieskään niistä mitään maininnut. Hänen ainoa kommenttinsa oli että onpas makeaa. Tuote onkin kiteisen hunajan makuista ja oloista. Itse napostelin shotin siis raakana pussista. Pohjanmaan kautta. Yhden pussin perusteella on vaikea sanoa oliko siitä hyötyä, mutta voisin kuskata näitä mukana salilla ja töissä. Täytyy pitää mielessä kun töihin paluu konkretisoituu elämässäni.Oletko sinä kokeillut Artic Warriors tuotteita?


Arctic Warriors Energia-hunajashotti


2 kommenttia:

  1. En ole vielä kokeillut. Tänään olisi kyllä boostia tarvinnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäenergia on kyllä tarpeen näin pimeänä vuodenaikana. :/

      Poista