perjantai 6. marraskuuta 2015

Yog Nog - näin sydämeeni joulun teen...

Kävin Manskun Lushilla läpsäisemässä jättimäistä suihkujellylepakkoa taannoin kun vein sukulaisia tutustumaan muutamiin paikkoihin Helsingissä- jep, Lushin liike oli yksi nähtävyytemme. Koska Lushilla ei voi käydä ostamatta mitään, niin ostin palasaippuan joka kantaa jouluista nimeä Yog Nog. Saippua on vegaaninen ja myös säilöntäaineeton.
 
Lushin sivuilla palasaippua kuvaillaan seuraavasti:
 
 
"Pehmeän kermainen Yog Nog -saippuassa tuntuu soijajugurtti ja tuoksuu jouluiset mausteet. Kermaista hemmottelua kuivaihoisille."
 
 
Saippua todellakin tuntuu ihanan kermaiselta ja tuoksu on huumaavan jouluinen. Vaikka jouluihmiseksi en itseäni kutsu. Halloween olisi enemmän mun juhlaa. Mutta tämän saippuan myötä joulumieltä alkaa tulvia tähänkin talouteen. Tuoksu pitää kokea, en osaa sanoin kuvailla miten nami sen on. Se on mausteinen, kaakao ja karamelli tulee mieleen hetimmiten. Miestä jekutin että saippua on juustokakkupala. Kauempaa katsottuna meni täydestä. Tämä jätti ihoni hieman kuivahkoksi vaikka onkin hellän hempeä iholle. Kropan rasvaus alkaa olemaan pakollista puuhaa taas syksyn kylmetessä.

Hintaa Yog Nogilla on 6,20 euroa/100g ja tämähän on joulutuote eli käy ostamassa omasi pois pian. Itse pohdin pitäisikö hankkia yksi pala vielä jemmaan.


Joko Yog Nog on löytänyt tiensä sinun sydämeesi?
Onko liian aikaista joulujutuille?


 
yognog
 


INCI:
vesi (aqua), glyseroli, rapsiöljy, kookosöljy (Brassica napus, Cocos nucifera), sorbitoli, soijajogurtti (Glycine soja), hajuste (parfum), neilikkaöljy (Eugenia caryophyllus), ylang ylang -öljy (Cananga odorata), keikarinkukkauute (Gardenia jasminoides), titaanidioksidi, natriumkloridi, EDTA, tetrasodium etidronate, natriumhydroksidi, eugenol, linalool, kaakaojauhe (Theobroma cacao), muskottipähkinäjauhe (Myristica fragrans)







 

8 kommenttia:

  1. Tää oli minun saippuavalinta viimevuonna. Ihana tuoksu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos pitäisi yksi joulutuote valita Lushilta niin se olisi tämä. Snow Fairy hyvä toinen, mutta tää vie voiton. :)

      Poista
  2. Mä en oo koskaan haistellu tätä, mutta kuulostaa ihan mun jutulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kipin kapin tuoksuttelemaan! ;) Tää on kyllä ihana. Suosittelen lämpimästi. <3

      Poista
  3. Pakko käydä tuoksuttamassa tämä seuraavalla kerralla :)

    VastaaPoista
  4. Tää on aivan ihanan tuoksuinen ja oikein harmittaa kun en ostanut yhtä palaa kun kävin liikkeessä! Onneksi on nettikauppa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihana, aivan käsittämättömän ihana. Melkeinpä kannattaa tehdä uusi reissu liikkeeseen tai luottaa verkkokauppaan. ;)

      Poista